Herkese selamlar..Ben bu yılki finali erhan amcayla yaptım.Kısmet olursa askere gidiyorum 3-4 günüm kaldı.. Sizlere iyi avlar kaderde yazılıysa Mayıs'ta ava devam ederiz..
Bir final yaptık o günden beri nezle, hapşırk, grip, ter gırla gidiyor....idk Neye hayırlısı olsun, gideceğin yer belli oldumu..? belli olunca buradan bizede bildir...cyr Hayırlısı ile gidip gelmeyi RABBİM nasip etsin... cyr İnşallah, ALLAH cc ömür verirse, nerede kalmıştık der, kaldığımız yerden devam ederiz... reeling ALLAH cc yar ve yardımcın olsun....:thumb:
EFES PİLSEN...!!! Spor adı altında..! ALKOLLÜ...!! BİR İÇECEĞİN ÇOK GÜZEL REKLÂMINI YAPAN BİR KURULUŞ..!! VE BUNU YİYEN BİR TOPLUM...!!! :hungry: hooked hihi DAHA NE OLSUN...!!! EFES PİLSEN, BASKETBOL TAKIMINI SENELERCE ALKIŞLAYANLAR...!!! ÖNCELİKLE İŞ SİZE DÜŞTÜ..!! HADİ KOYUN TEPKİNİZİDE GÖRELİM...!!! :thumb:
Sen merak etme ''facebook'' tada paylaştım.. Ama türkiyede bu işler, uyur gezer toplum olduğumuzdan, maalesef hedefe varamıyor..!! Allah cc bu millete tez zamanda akıl fikir versinde, kafataslarının içindeki beyinlerini çalıştırabilir hale gelebilsinler...!!!
Öncelikle yapılan bu protestolar için tebriklerimi sunarım,lakin protestonun meydanlarda yapılacagı internette toplanan imzaların bir protesto edilen kuruluşa bir yaptırım sağlayacagını düşünmüyorum.Bunları derken bir yarar sağlaycagı ümidiyle verdiginiz linkteki formu dolduracagım. Gelgelelim madalyonun diğer yüzüne, Bu zamanda bir şirketin kömür santrali kurması bana pek mantıklı gelmiyor,rüzgar enerjisinin farkına varıldıgı,nükleer enerjinin bir devletin en büyük kozu oldugu (bir nevi sanayileşmenin göstergesi) bir zamanda kömür santrali Kapalı kapılar arkasında konuşulan,herkesin bir hesabı vardır diyorum. Son olarak kömür santralini protesto ederken nükleer enerji için devletimizin harekete geçmesini arzu etmekde ve bunun da rusyanın ilkel teknolojisinden daha iyi bir teknoloji kullanılmasını ümit ediyorum. Sevgiler,saygılar...
Japonlarında son sistem olduğu söylenen teknolojilerininde ne menem şey olduğunuda yaşadıkları son depremde görmüş olduk..! idk halâ sızıntının önüne geçilemediği söylendiğine göre..! zararın neresinden dönülse kârdır...!
Erhan abim merhabalar, yarınki İzmit programım malesef az önce gelen haberle bir sonraki haftaya kaldı, çok üzgünümbanghead Kayınbiraderim yarın eşinin tarafında bir mevlüte gidecekmiş Kısmet diyelim, geç olsunda güç olmasınreeling
Bu zamanda sanayileşmek istiyorsanız,en önemli kalem olan enerjide dışarıya bağımlı kalmamak lazım gelir,bugün Türkiye'de nükleer enerji alanındaki gelişmelere homurdanan ülkelerde nükleer enerji santrallerinin inşaası devam etmekde,yani dünyada olmasın Türkiye'de olmasın,dünyada varsa Türkiye'dede olsun.
Geçmiş olsun Erhan amca yav.Hay Allah dikkat et kendine..1 saat sonra yani 01:00'dan sonra belli olacakmış.Gece yarısına bekletiyolar bizi saçmalığın daniskası.Duaların için sağol Allah razı olsun.Allah ömür versin inşallah olur o dediklerin
Doğru haklısın da, sanyileşmede..! bir çoook konuda göbeğine kadar zaten dışarıya bağımlıyız...! sadece enerji olsa ne alâ..! Zaten yıllardır sanayileşmek gibi bir derdimiz, özlemimiz olmadıki..! elimizde var olanlarıda zaten sattık..! Geçmişte ağır sanayi diyenlere gülenler aklıma geliyorda, hem acıyorum onlara hemde gülüyorum...!!!
Hayırlısı olsun... ondada vardır bir hayır diyelim, üzülme, üzülme, hayır var dedikya..! belki sen gelsen ben gelemiyecektim, 2 gündür bende nezle, grip, hapşırık, yatıp, kalkıp duruyorum, yarın bende gelirse gidemessem çok ayıp olacak diyordum..! demek bir hayır varmış..! dediğin gibi geç olsun, güç olmasın..görüşmek dileğiyle...Selâmlar....
Sağolasın... Yani 45 dakika sonra belli olacak..! hadi hayırlısı bakalım, sonucu buradan bekliyoruz...inşallah yakın bir yerler olur.. bekliyorum, merakla..!
Bu akşamki marina raporudur,önceki günlerde esen poyrazın etkisiyle ve kimyasal bir madde sebebiyle,marinada taban balçıkla kaplanmış,su yüzeyi ise tamamen kimyasal bir madde ile örtülmüş fosforlu bi madde sanırım güzel parıldıyor geceleyin. Ufak tefek gümüşden başka bişey çıkmıyor o pislik gitmedikçede olacagını düşünmüyorum. Erhan abi cok geçmiş olsun, ks41 arkadaşım sanırım askere gidiyor,onada hayırlı teskereler
Geçmiş olsun abi, inşallah kolay atlatırsın Allah (C.C) tüm hastalara acil şifalar versin.En kısa zamanda tanışmak ve birlikte güzel bir av yapmak dileğiyle sağlıcakla kalın:thumb: