çok şükür iyiyim erhan abi sağol. isa abi gerçekten çok kötü bi durum. bu durumda orada balık yaşamaz bile. marina için en kötü haberlerden biri olmuş
Çok teşekkürler... atlattık sayılır yarınıda geçirdikmi, P.tesiye Allah cc kerim, Amiiin...tüm iyi temenni ve dileklerine teşekkürler... Görüşmek üzere, Selâmlar...
Marinada,kayıkla açıklardan gelen balıkçılarla biraz sohbet ettik,onlarda öglenden beri sadece 3-4 mezgit tuttuk deyince,bana müsaade dedim ufak ufak toparlandım ,yani ne kıyıda nede açıkda balık yoktu. Merak edenler için söyleyeyim hereke'ye gelmeden piknik alanlarının oldugu yerden ve daha gerisinden güzel mezgit yapıyormuş. Ben oralarda karagöz denemesi yaptım olmadı,zargana denemesi yaptım olmadı. Akşamda marinaya gelmiştim ordada bişey olmadı,sadece herekede kalmamanın pişmanlıgı işte Yanlız o tarafda avlanacak olanların dikkatine,çogu yer taşlık oldugu için kurşun cok takılıyor.
Sağolasın...Teşekkürler.... Nasılsın..? İyisindir inşallah...? nerelere takılıyorsun bugünlerde, bildiğin iyi yerler varmı...idk reeling görüşmek dileği ile ...SeLâmlar...
Sn.Recep kardeşim,şimdilerde buralardayım.Yarın balığa gideyim diyorum ama kısmet inşallah.Bakarsın bir telefon yarın sabah başka bir yerdeyim. İnan ki sabah kalkınca etrafıma bakınıyorum.Acaba bu sabah neredeyim diye.Artık yer ve mekan mefhumumu yitirdim.Artık ayda 30.000 km.yi geçer olduk.Artık ihtiyar minibüsü değiştirme zamanı geldi.Uzun yola göre bir Jeep almalıyım.Bana dayanacak bir oyuncak olmalı yolum çok fazla.
Bu kadar çok çalışma, kendini yıpratma... Neden 18'dan sonra geç oluyor..? sabah iş var diyemi..? 1 haftadır falan gitmedim ama balıkta benim bildiğim, (gündüz gitmedim gerçi ama) dediğin saatten sonra yapıyor...en son gittiğimde 21.00 den sonra başlamıştı...bir akşam ayarla görüşmüş oluruz bahaneyle... görürsen ilhanada seamlar...