maşallah aydın abi,7-8 kg. iyiymiş.kaç kişi avlandınız ? 45-50m. ise çok da açıkta sayılmaz balık o halde..
Sende yat uyu...! Millet malı götürsün...! hihi Şaka bir yana, Yokki bir sandalımız, şöyle açılalım , 3-5 balık tutalım, sandal kiralasak diyecem ama , onada kimseyi bulamayız...! idk zaten hava lodasa döndü sandallada çıkılmaz...! Sen ne yapıyorsun, bu akşam meselâ..!? kamışı kırmıştım, şimdi tamiri bitti, bende nevar ne yok diye, internete oturdum...Balığa gidiyormusun...!!? Selâmlar....
Akşam ks41 ile birlikte marinadan lodos olmasına rağmen güzel mezgit aldık...bu akşam ya nasip diyoruz...idk
Cumartesi akşamı İzmit marinadayım inşallah Gelecek olan arkadaşlar olursa iskelenin tam köşe tarafında olurum.Erhan abi, sanada özelden tel yollarım, o gün gelebilirsen arasın beni:thumb:
İnşallah... İnşallah havada güzel olur, balıkta yaparsa çok daha güzel olur... Balık yaptığı zaman köşeden sonra ortalarda daha güzel ve iri yapıyor..! Yem ne kullanıcaksın bilmiyorum ama tavuğun yanında, taze istavritte bulundur, istavrite daha güzel geliyor... Önemli bir şey çıkmassa gelmeye çalışırım... görüşmek dileği ile Selâmlar...
Erhan abi, marinanın ısrarla mezgite devam etmesi, çok sevindirici bir haber, umarım bu hafta sonuda, bu durum böyle devam ederreeling
İnşallah, dediğin gibi bu hafta sonu ve daha bir müddet daha devam eder...reeling hooked :hungry: Konuştuğum biri bunun böyle uzun sürmesinin körfezde çok cam göz olmasından olduğunu söyledi..! balık bu nedenle kıyıdan ayrılmıyor dedi... ne kadar doğrudur bilemiyorum artık..idk
Başarılar dilerim kardeşim, Allah zihin açıklığı versin Tüm İzmitteki dostlara hayırlı cumalar olsun...