Yarın akşam (c.tesi) balığa giden veya gitmek isteyen, düşünen varmı..!? varsa buradan haberleşelim...!!!
Özelden yazdığım gibi...!! sizlerden haber bekliyorum...!!! idk Yarın görüşmek niyetiyle hayırlı geceler...!!!
abi yazdım ben sana özelden gelemiyorum. bi gün gelicem inşallah size hayırlı akşamlar. raporu bekliyorum merakla
Herkese merhaba, Dün Kocaeli'nde balık avına gönül veren 4 kişi olarak bir tanışma-buluşma gerçekleştirdik.Buluşmaya katılanlar, er41han-erhan amca,İstanbul'dan İsa Sivri abi,Kocaeli'den barış , Buluşmanın marinada olacagı niyetiyle hazırlıgımızı yapmıştık lakin sonradan ulaşlı'ya gidip orada şansımızı denemeye karar verdik.Ulaşlı'da aklımda kalanlar ise bol ve güzel muhabbet,bol rüzgar ve rüzgarın devirdigi tripot,barış'ın kamışını eğen neredeyse 2 kat yapan ama ne yazık ki kaçan bir balık,yolunu şaşıran denize saldıgımız ufak bir gelicik ve benim tuttugum güzel bir gelincik ,rüzgarın şartları ağırlaştırdıgı noktada başka bir avlak için takımlarımızı topladık ve yola çıktık. İkinci adresimiz kavaklı idi,önce birer tavuk dürüm yedikden ve çayımızı içtikden sonra yeni yemlerimizi alıp yeni takımları yapıp oltalarımızı suyla buluşturduk.Burdaki avımızda ise akılda kalanlar,isa abinin yakadığı dev mezgit ,erhan amcanın yakaladıgı kayalara giren balık ve yine bol muhabbet bol sohbet ve tam avlakdan ayrılırken arkamı döner dönmez rüzgarın kafamdan uçurdugu şapka 1-2 kere şapkaya atış denemesi yaptık onuda yakalayamayınca avı sonlandırdık. Kendi adıma konuşmak gerekirse ben çok memnun oldum,yeni ve değerli insanlar tanıdım,temennim ise bu güzel ortamın akşamki dostlar ve yeni gelecek arkadaşlarla devam etmesidir. saygılarımla... Bu fotograflar isa abinin yakaladıgı tosunun fotograflarıdır.
her nekadar orda olamasamda gônüller bir olsun bunca kesatlığın arkasından böyle güzel haberler iyi oluyor daha büyükleri daha iyileri hepimizin olsun rast gelsin
Yazdıklarına noktasına virgülüne gülüne kadar katılarak, hepsinin altına imzamı atarım...!!! ben yazmaya kalksam..! yaşananları heralde bundan güzel yazamazdım...!! En kısa zamanda yeni yüzlerinde katılımıyla tekrar buluşmak, görüşmek dileğiyle hepinize tek tek teşekkür ederim.. mrsparkle Selâm ve Sevgilerimle... :thumb:
Güzel dilek ve temennilerin için teşekkürler, bir dahakine İSA SİVRİ ile senide aramızda görmekten memnunluk duyacağımızı bilmeni isterim...Selâm ve Sevgilerimle...
Dün AKŞAM...!! Babuna61, therasmus, İstanbuldan (İsa SİVRİ) ve ben bir araya gelerek, ulaşlı, kavaklı, sahillerini dolaştık, aşırı lodostan verimli bir av olmamasına idk rağmen esas amaç birbirimizi tanımak olduğundan çokda önemli değildi..! Önemli olan birbirimizi tanımaktı ve bu tanışmanın, verdiği zevk ve memnuniyetin damağımızdaki bıraktığı tadın mutluluğuyla, tekrar buluşmak dileğiyle birbirimize veda ettik...! İnşallah tekrar yeni birlikteliklerde buluşmak temennisiyle gösterdikleri dostluk ve yakınlıktan dolayı hepsine tek, tek teşekkür ederim... Selâm ve Sevgilerimle... :clap2: :clap2: :clap2: :wave: ...
Abicim düşüncen ve davetin için teşekkür ederim inş bir aksilik olmaz kısmetse diğer arkadaşlar la hepberaber gelebiliriz.
İsa abime bak helal olsun valla.İstanbulu bıraktı gitti izmiti fethetti.yakışır İSA abime.güzel av olmuş.inşl nasip kısmet olursa bir haftasonu ayarlayıp hep beraber gidip avlananırız Anadolu Kartalları ekibi olarak..:thumb: :thumb:
ooo İsa üstad mezgitin büyükbabasını avlamış belli ki çok keyifli vakit geçirmişsiniz, anlatım da çok güzel.. balık az da olsa belli ki muhabbet ve dostluk çokmuş.. önemli olan da o zaten :thumb: