Cümlemizin İNŞALLAH..! Sende atla gel... beraber takılırız... seninde kısmetin herdaim bol olsun...RASTGELE....reeling hooked
Barış, aklınızdan bile geçirmeyin, inan iki damperli kamyon tutarım, Üsküdar sahilden kıyıya paralel devam eder, ne kadar balıkçı varsa ücretsiz İzmit turuna davet eder, tüm meraları deşifre ederim:laughing: Bu arada senin ev ilk avlağa yakın mı?Şaka bir yana benim ne zaman geleceğim belli olmaz, fırsat bulursanız arkadaşlarla siz gidip, sonucuda canlı bildirirseniz sevinirimreeling
Eeeeeeee...!!! ne oldu şimdi..!! idk cumamı c.tesimi..!!? hava bundan sonra artık çokda güzel olmaz..!! ama aşırı yağmur :rain: ve rüzgar olmadıkça gidilebilir..! c.tesi tatil olduğu için kalabalık olabilir..!! cuma belki daha tenha olabilir...Bilgilerinize...
slmlar... gördüğüm kadarıyla keyifli zaman geçirmişsiniz saolsun erhan abi telefon açarak benide çağırdı ama vardiyam uygun olmadığından katılamadım aranıza fakat bundan sonraki ilk avda inşallah bende katılmak isterim tanımak isterim sizleri de herkese selamlar yolluyorum..
YOOk...!! daha gitmedim.. saat erken, hele bir 18.00 olsunda bakarım, hava yağmıyorsa, düşüneceğim.. dışarı baktım, hafif, aşırı değil, yağmur var..! havada çok soğuk değil, yağmur keserse idk gidilir.. sen yarın ist.la gitmiyorsun anlaşılan...hihi duman iyidir..! cep kanser yapıyormuş...! ( Ev tlf: 226 16 09 )
Kararlarda değişiklikler oldu galiba..! Cuma gelirim, C.tesi belki, P.tesi sabahlayabilirm falan diyordunda, ondan sordum..! Selâmlar...
İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | KOCAELİ 22 Aralık Perşembe Sıcaklık 5 -12... YAĞMURLU...Rüz.hızı-22 YÖNÜ-BATI 23 Aralık Cuma Sıcaklık 6 - 9..YAĞMURLU...Rüz.hızı-9 YÖNÜ-DOĞU 24 Aralık Cumartesi Sıcaklık 2 - 4.. Karla karışık, yağmurlu... Rüz.hızı-18 YÖNÜ KUZEY
Çokta birşeyde kalmadı..! idk 2012 ye..!! seneye bu vakitlar sence nasıl..!? uygunmu..!? hihi :laughing: