Anlaşıldı... yağmur çamur olmayınca da bir başka keyifli oluyor tabiki, hele şöyle gecede hava sıcaklığı 25 derece ve üstü olsa..! balıkta güzel gelse..! reeling hooked tadından yenmez olur..! yanında muhabbette oldumu dokunmayın kimsenin keyfine, neyse şu 4-5 kış ayını hayırlısı ile atlatalım havalar ısınınca olur inşallah... :thumb:
yok abi o kadar beklemeye gerek yok yarın akşam gidelim biz en iyisi :=) seninde diline düşmeyegör yani erhan abi
Bir müddet sonra, hava iyice kışlayınca ister istemez bekliyeceğiz zaten... Ama şimdi yarın akşam kısmetse gideceğiz İnşallah.. :thumb: Dile düşçek bir şey yok, o sözleri dalga olsun diye yazmadım, yazın sıcakta gerçekten güzel olduğu için öyle söyledim, tadından yenmez falan diye.. tadını bildiğim için yani.. sen hiç tadmadınmı yoksa...:hungry: hihi
Heh, dumanla haberde geldi... İşten yenimi geldin, devamlı bakıyordum, yoktunda.. bir değişiklik Y0K..! Yem, kaçamarmara iş yapıyormuş., haberin olsun, ben, waybe ve bir arkadaşı gelecekmiş onları alacağım heralde...ben waybe den mesaj bekliyorum onları nerede alayım diye ama daha mesaj gelmedi...saat 5.30 sularında ulaşlıda olacağım dedi övünç, bizde aşağı yukarı o satlerde olmak için 4.30 gibi, sizi alırım müsait bir yerden dedim..! cevap bekliyorum bakalım...Sen yemi nereden alacaksın..!? ben bu gün yemciyi tlf.la aradım bu gece 7.30 yada 1.30 gibi taze yem( KAÇA) GELİCEK DEDİ, BENDE YARIN SAAT KAÇTA OLUR BİLEMİYORUM AMA ÖĞLE SAATLERİ GİBİ, övünç ve bana yem alacağım, Görüşmek üzere, Selâmlar
Selam, işte degil,okuldaydım, Yarına 5 kişiyiz o zaman lakin yarınıki hava tahmini sağanak yagmurlu demekte,kötü havada ben gelemem peşinen söyleyeyim de kalan konular için özel mesaj atıyorum sana erhan amca.
Merhaba Fatih, gelemesemde kalbim sizinle olacaktır.Kazasız, belasız, bereketli ve keyifli avlar diliyorum.Tüm arkadaşlarada selamlarımı ilet, canlı yayın haberleri sizden alırım artıkreeling
Ve aleykümselam, Temennilerin için çok sağol abi,inşallah dediginiz gibi kazasız belasız geçer. Yanlız söylemeye değer avları telefonla bildiririz,ufak tefekleri kaçanları vsvs boşverelim
Aldım, aldım... yağmur yağarsa bir siper, bir kahve bulur, bizde sohbet ederiz...! ÖLÜMDEN ÖTE KÖY MÜ VAR...!!!?