Evet herkese günaydın,oturma odasında, dizüstü bilgisayarımı koltugun kenarına yerleştirdim,perdeyide açtım iyice,bir yandan havayı gözlemleyip bir yandan forumda olan bitene bakıyorum.Kocaeli'de şimdilik yağmur yağmamakla birlikte oldukça kapalı bir hava var. Bu da hava raporu olsun
Cümleten Selâmünaleyküm... Herkes sıhhat ve afiyettedir umarım, Evet hava gayet güzel, rüzgâr yok, yağmur yok, inşallah gece yarısına kadarda böyle devam eder... ben birazdan yemciye gitmek için evden çıkacağım, gelmesi gerekenlerlede 1 de buluşacağız nasipse...görüşmek üzere ...Selâmlar...
Hayırlı geceler, izmit tayfası avda bu gece...Mesaj attım ama herhalde ortam müsait değil dönemediler.Fatih sen Barışa uyma, balık çıkıyorsa bana haber ver kardeşim Umarım güzel rapor ve resimlerle dönersinizreeling
Selamun aleyküm İzmit Kartalları, hayırdır inşallah ne yaptınız ya, hiç sesiniz çıkmıyor, hasta falan mı oldunuz akşam, yoksa hepinizi siteden mi attılar ya
Selâmünaleyküm... Sizlerede hayırlı geceler... Gündüzden yemciye gidildi, kaça marmaralar alındı yağmurluğu olmayanlara yağmurluk alındı, eksik malzemesi olanlar eksiklerini tamamladı, Birlikte olta attığımız yere gittik, hava kapalı ama ne rüzgâr, nede yağmur vardı gayet güzel başaladık, ama saatlar ilerledi yağmur başladı, herkes sucuk gibi oldu, ben sadece bir eşkina aldım, oda salınabilirdi ama iğne solungaçlarına kadar inmişti... iğne bile içerde kaldı çıkaramadık, anca evde çıkardım.... hava bozmasaydı saatler ilerledikçe balık yapabilirdi..! karşıdan mendirekten 2 iki kişinin eşkina aldığını ben gördüm, özetle olanlar böyle, baktık yağmurunda dineceği yok eve geldik... ben şimdi oturdum, dediğin gibi, kimse birşeyler karalamamış...idk Tuttuğumuz balıklardan, değilde yağmurdan yorulduk desem yalan olmaz, en azından kendi adıma... Şimdi, şimdi biraz kendime geldim...ben iyiyimde şimdilik, diğerlerini bilemiyorum ne alemdeler...idk Şimdilik buralardan aktarabileceklerim bunlar, herkese çok Selâm, görüşmek dileği ile Allah cc emanet olun... KATILIMCILAR: 1. ÖVÜNÇ41 2. BARŞ 3. FATİH 4.WAYBE ve ARKADAŞI 5. BEN
İyi dilek, temennin vede güzel duan için çok teşekkürler... Malum havalar kışladı sizlerde kendinize dikkat edin...!
ewet abicim artıık dıkkat etmek lazım soguklara kısmetse pazar gunu toplanacagız bızde tam kapatıyodum mesajını gördüm hayırlı geceler ben cıkıyorum