İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    İnşallah ama hava zor, 200 gr kurşunla rapala çalışacağız sabah suyuna, haydi hayırlısı diyelim.:)

2. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Herkese hayırlı geceler...

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlı geceler Fatih:)

4. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    doğru söyledin Fatih abi artık organizasyonları finallere yönelik yapmalıyım :)

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Sözlerim genel içindi, yoksa anca 3-4 kişi bir araya gelir hale gelebildi, inşallahta böyle bu dostluk pekişerek, uzunyıllar davam eder gider..! yenilerinde katılımıyla..! ;) yoksa 3-4 kişiyi kast ederek söylenmiş bir söz değil..! Sen İzmit deyince bende izmit için genelleme yapma durumunda kaldım..! bu izmit amatör balıkçılığının yaşadığı bir gerçek..! yıllardır takip ederim, yok organizasyon yapalım..! tanışalım derler, ama ne bir araya gelebilirler..! nede tanışma imkânı olur..! yıllardır bunu gördüm ve yaşadım..!! :( bu söylediklerimede, isteyen darılır..! isteyen sarılır..! idk malum dost acı söylermiş ya..!cyr insan sevdiği halıyı yerden yerede vururmuş...! :D
    Dediğin gibi şurdan şu balık şöyle çıkıyor, meselâ şöyle karagözler..! levrekler cirit atıyor diye..! bak, özelden..! tüzelden..! ne çok sazan atlayacak..! hooked denemesi bedava..! :p
    Dediğin gibi tahrik işe yaramış..! :D pekde güzel olmuş..! sen oralardan, gerektikçe tahrikte bulun, faydasını göreceğiz..! anlaşıldı...!:D hihi :p
    Sizede yarın bol ve bereketli avlar dilerim...oltaların balıksız kalmasın... reeling hooked kovalarınız, balıkla dolsun İnşallah..! :thumb:

6. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Zamanında çok sıkıntılar çekilmiş :rolleyes: ,neyse geride kaldı o günler :D :D :D

7. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Sevgili Erhan abicim seninlede biz bir tür organizasyonda tanışmadıkmı, herkesin işi var gücü var, neden böyle sitemde bulunuyorsunki, işi olmayan vakti müsait olan zaten katılır değilmi, bide yukardaki benzetem hiç hoşuma gitmedi inanki. saygılar...

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Evet çok haklısın, seninle 1..! Organizasyonda tanıştık..!! ama nedense öylede kaldı... idk bir dahada kimse birbirini ne aradı nede sordu..! idk cyr..bak sonra yazılanlar senin şahsına yazılmış yazılarda değil..! alınmana gerek yok..! tüm izmitli amatör balıkçılar için söylenmiş bir söz..! farkındaysan, benim demek istediğim, insanlar birşekilde bir araya gelmişlerdir, ama gün gelmiş işi olanlardan katılımcı olamayanlar olabilir bu gayet normaldir..! ama böyle bir şeyde söz konusu değil...! Sonra benzetmeyi ben, İSA kardeşimizin, '' Abicim yazsan şurdan, burdan balık fışkırıyor diye meydana çıkarlarmı acaba hihi '' demesi üzerine söyledim..! yani onun, söyleminden çok farklı birşeyde demedim..! farkındaysan..! Benimde bu güne kadar hoşuma gitmeyen şeyler oldu bu güne dek..! birebir hemde şahsım ima edilerek..! değirmenderede..!!.... hemde bismillah tanışır tanışmaz..!! İsmi lâzım değil, seninde çok iyi tanıdığın bir vatadaş, ben, çarşıda merkezdeysen, uğrayayım tanışalım demem üzerine, markezdeyim..! çayırköyde..! diyebildi..! DERİNCEDE..!! oturduğu halde..! biz böyle davranışlarada girmedik..! bugüne kadar..! ama ben buraya taşımaya gerek bile görmedim..! Herkes kendine yakışanı yapar sonuçta...! kaldıki senin şahsına söylenmiş, hiçbir şeyde yok..!! o nedenle bu kadar alınganlık göstermenede gerek yok..! :) Alınganlık göstermek gerekirse benim çoook göstermem gerekirdi...! neyse hiç önemli değil...:) Selâm ve Sevgilerimle...mrsparkle

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İnşallah..! İnşallah...! Öyle gözüküyor, Sana katılıyorum...:D :thumb:

10. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Daha sonra tekrar görüştük Erhan abi hatırlarsan d. derede senin telin yokki be abi!

11. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Yaş olarak benden büyüksünüz,belki bana laf demek düşmez ama olan oldu biten bitti,yanlışlar olmuştur belki belkide yanlış anlamalar olmuştur kim bilir uzun uzun konuşmadıkdan sonra,olayın detaylarıyla bogulmakdansa,konuyu kapatmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum nedeni her ne olursa olsun yaşanmış bitmiş kişisel meseleler,ama bu konuyu okuyan yüzlerce kişi var hem onlara ayıp olur hemde izmit balıkçılarının kendi meselelerinin burada yazılması bana ayıp geliyor,naçizane fikirlerin bunlar,takdir benden yaşça büyük abilerimindir.:)

12. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    zait abi tutmuş eşkinaları :) sıra bizde

13. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sevgili İzmitli dostlar, bende eşim tarafından tam yirmi yıllık İzmit Gültepeliyim:) En son geçen hafta Erhan abimiz, Fatih ve Barış kardeşimle, buradan organize olup ortak bir ava imza attık, tanıştık, kaynaştık.Son derece güzel bir şekilde ağırlandım, tekrar kendilerine minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum...
    Geçen perşembe yine kendi aralarında yaptıkları bir avdan sonra uzun süre ses çıkmayınca, forumdada yazılmayınca, merak edip, neden yazılmadığını aramızda oluşan samimi ortama istinaden esprili bir şekilde sitemle dile getirdim. Burda kimsenin üzerine bir şey alınmasına gerek yok kiidk
    Ancak şu İzmit kıyı raporlarına bir bakıldığında burdaki balıkçı arkadaşların aslında üzerlerinede bir şeyler alması gerekebilir.Buradaki paylaşım sadece ne tuttun, nerede ve nasıl tuttun, tebrikler, birlikte balık tutalımmı, bildiğin mera varmı vs. türünden bir paylaşımmıdır? Bizim İstanbuldaki grubumuz olan Anadolu Kartalları bölümüne bakılırsa ne demek istediğim daha iyi anlaşılabilir.Bizler grubumuzdan kimin sıkıntısı, derdi varsa onunla üzülmüş, çözüm üretmiş, keza mutluluğuylada sevinmiş ve paylaşmışızdır.
    İşte bizim paylaşım anlayışımızda budur, artık burada isteyen yazar, istemeyen yazmaz, herkesin keyfi bilir, kimsede buna karışmaz.Ama unutulmamalı ki, insanlar değer verdikleri şeyler için kafa yorar, yorum yapar ve zaman harcar.Bu sayfanın aktif ve sürekli olması gerektiği düşüncemde bundan kaynaklanmaktadır.Artık bu meselenin daha fazla uzatılmaması dileğiyle, tüm dostlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum, Allaha emanet olunuz, saygılarımla...:thumb:

14. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    sana katılıyorum fatih bu forumu herkes okuyor

15. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Havada bügün çok soğuk yahu sizin oralar nasıl dostlar. :):):)

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bizim buralardada çok soğuk, güneş olsada, ne tesadüf...! :D :D :D hihi :thumb:

17. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    Hava burda da soğuk :)

18. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Yusuf 22 ocakdaki organizasyondan haberin var degil mi?
    Seni ve arkadaşınıda yazdık listeye haberin olsun dedim.:)
    Bu arada 16:30 gibi okula gidecegim 2.öğretimdeysen alayım seni.

19. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    Yok o organizasyonu istemiyorum abi :) çok sağol abi birinci öğretimdeyım

20. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Favori Makine: