Aleyküm selam abi,iyi sayılır biraz kırgınlık var havalardan dolayı,buralar baya rüzgarlı izmitin tepesinde 12.katta oturunca ister istemez esiyor.Sizin oralar iyidir.
Eeeeeee,, o kadar olacak, hem yukarlarda, hemde 12. katta oturmanın faydaları... bizim buralarda pek farklı değil soğuk açısından... Övünç yarın ( Çarşamba akşamı balığa gidecekmiş gelin diyor ne dersin..!?)... uyarmı...!? hihi
abiler bu sepetçi köyünün orda ki göletten balık çıkıyor mu acaba? gölkaypark olan. bide ne yem kullanılıyor göllerde?
biraz araştırdımda gölkayparkta sanırım balık tutma yarışmaları filan düzenleniyormuş öğrencilere yönelik. bir de balık tutmak için platformlar filan yapılmış görmüştüm onları demirden platformlar var.
Turna çıkıyor ama, onunda sezonu kapandı sanırım..! idk YASAK YANİ...!! YENİ SEZON AÇILIŞINA KADAR...! BİRAZ BEKLEYECEKSİN..! cyr YEMİDE SEZON AÇILINCA DÜŞÜNÜRÜZ...! hihi
Dışardaki soğuk hava gibi, ''İzmit Körfezi Kıyı Raporları..''dada hava baya bir soğuk..! hiiiç kafasını uzatan yok..! nevar, neyok diye..! hihi başka merayamı olta atsak acaba...! idk
Buraya rapor yazın diyen çokda,balıga giden dönüp rapor yazan yok sonucda rapor yazacaklar uzaylı degil ben-sen-o biz-siz-onlar.
kardeşim oklama sezonu 1 nisanda açılır büyük ihtimal her 1 nisanda müsaitsem orda olurum gölkayparkta bu balık oldukça güzel av verir bekle biraz sen nisandan sonra oraya yaparız organizasyon,bu arada yarışma yapılan yer derbent deresi her sene yapılır zamanı gelsin orayıda yoklarız..
arkadaşlar herkese selamlar yarın bütün gün müsaitim ve doğal olarak balıkta olucam yer gece mutlaka ulaşlı olur eşkina hedef,fakat hava kararmadan önce belki kavaklıyı yoklayabilirim ordan da ulaşlıya geçerim kafamdaki plan bu müsait olan varsa buyursun gelsin,hava gündüz güneşli gecede yağışsız bu arada.. sıkı giyinmek lazım gece 0 derece yazıyordu en son baktığımda görüşlerinizi bekliyorum gece işe gidicem 11 e kadar yazarsanız iyi olur
Selamun aleyküm Fatih, nasılsın kardeşim, İzmitte durumlar nasıl Erhan abiye ulaşmak için ateş yak, dumanı görür nasılsa:laughing:
Balığa kimler gitmişki..! rapor yazmıyorlar acaba...! idk hımmmm..! ben, sen, o yok biz varız..! bir olunca engelleri aşarız..! mıydı..! şarkıdaki sözler..! işte öyle olmuş sanki...! nereyeydi bu gönderme acaba ..! idk çıkaramadımya neyse...!
Dün gece en son Bugün, 01:51 ateş yakmışım, dumanı heralde karşıdan bir gören olmamışki, idk buradan, karşıdan ateş yanmadığından heralde dumanı bizde Bugün, 17:36...ya kadar göremedik... yani 15.5 saat sonra anca bir duman görebildik, yani karşı dumanı görmek için..! 15.5 saat beklemede kalmışız yani...! cyr karar sizin..!! hihi mrsparkle