Cevapsız soru kalmadı amca, hepsine cevap verilmiştir. Ben sana bir gönderme yapmadım üstüne alınma Bu arada diğer mesajından bişey anlamadım,dün gece 1 de falan
Bu sefer benim hiç suçum yok, ortalığı siz karıştırıyorsunuz:laughing: Buralarda dolaşmayalım bari, haydi iyi geceler...
Barış ne yapıyor, forumdan görüşemiyoruz Kısmetse Kerpeye org. diyordu, inşallah bizim kadro gideriz birliktereeling
Üstüme falan alındığım yok merak etme...! alınan alınsında... diğer mesajımdan neden anlayamadın..! idk senden kaçmaz..hihi mesaj dumanla olduğu için belki anlaşılmamış olabilir belki....idk dün gece birde dumanla mesaj göndermişim ama cevabı.... anca 15.5 saat sonra gelmiş demek istedim..! şimdi anlaşılmıştır heralde... hihi
Hangi sefer senin suçun var dedikki..! cyr ortalık karıştırmıyoruz yaaa...! sadece biraz takılıyoruz inceden...! Dolaşmazsan, sen o zaman gör..! suçu nasıl yüklüyoruz..!! mrsparkle
Ne o..! kurşun falan atanmı var yoksa..! idk bilelimde ortalıkta fazla dolaşmayalım hani..! nemelâzım..! hihi
Hava rüzgarlı ya dumanı dağıttı İsa abinin dedigi gibi kerpe'ye en yakın zamanda uzun soluklu bir av yapmaya gidelim. Bu arada Barış'ı siteye girişini engellediler.Burda bir konu hakkında yorum yaptı sen bilirsin hani şu parmak kadar tutulan balıkların resimlerini ekliyorlarya ,sonrada yok duyarlı olalım yok doğayı koruyalım vsvs işte o konulardan birisine:
Erhan abi maşallah hep gece 12:00'den sonra ortalığa çıkıyorsun Sıra buraya anca geliyor galiba, belliki çok yoğun bir programın var ama sıralama hep aynı galiba Aman abi yanlış anlaşılmak kadar kötü birşey yok Üstad Necip Fazıl Kısakürek "Bu güne kadar beni bir kişi anladı, o da yanlış anladı" demiş:laughing:
Valla Fatih kardeşim, özellikle moderatöre çok detaylı bir şekilde birazda uzunca sebebini sordum.Lakin hiç cevap gelmedi, ilk kez bir soruma dönüş yapıp yanıtlamadılar Bu işten bende bir şey anlamadım, o kadarda efendi bir arkadaşımız, birde özellikle ben rica ettim, foruma girmesi için, çok üzüldüm ya
Konuya hakim degilim lakin Barış'dan dinledigim kadarıyla yanlış yapmışlar. Keyfi uygulamalar söz konusu olabilir.Netekim bilinçli bir üyenin forumdan uzaklaştırılması forumun zararına olur.
Yok, kesinlikle yanlış anlaşılma söz konusu...Zaten benide üzen bu Barışın bana anlattığı, ben güncel kıyıda usulsuz gördüğüm bir av yüzünden tartışırken, Barış'ta size özelden "ben yeniyim, başka yerdede yazıyorum, yanlış anlaşılabilir, siz girip bir şeyler yazın" şeklindeki bir yazıdan hemen sonra üyeliğinin silindiği mesajı gelmiş.Benim anladığım kadarıylaidk
Gayet masum bir niyetle atışmış özel mesajı yanlış anlamışlar sanırım yada artniyetli yapmışlar!!! bilemiyorum...
Kötü niyetli olacağını sanmıyorum, bir çok konuda çok duyarlı davranışlarına şahit oldum.Bir şeyi yanlış anladılar, kafayı neye taktılar bir türlü anlayamadım, Barışı biraz olsun tanımasam bir şey yapmıştır diyeceğim ama mümkün değil, anlamıyorum ya uuffffidk
Boş veriiiiin...! İnce konulara girmeyiiiin...dertsiz başınıza der almayın...! benim gibi bir dert varken başınızda...! Kesmiyormu yoksa...! hihi
Yok be abi, şimdi Barışta katılsaydı muhabbete fenamı olurdu Üstelik bana destek vermek isterken olmasına kahroldum ya
Evet dostlar ben yatar, geç bile kaldım Hepinize hayırlı geceler, Allah cc rahatlık versin, Allaha cc emanet olun, sağlıcakla kalın, sevgilerimle...
Malûm dediğin gibi, 12' den sonra çıkıyorum, sizlerde o saatten sonra çıkyorsunuz ya..! ondan..! Yoksa ben gündüzde buralardayım öğlen 1' den sonra falan, ama siz görünürlerde olmuyorsunuz her nedense..! idk eeee... sizle bak bu saatte irtibatlı olursam haliylen kalk saatide öğleni buluyor..! yorumları, özel mesajları oku, cevap ver falan anca..!! idk birde bigisayarın biri bazuldu..! evde 5 kişi bu bilgisayara kaldı..! sırada anca gelir oldu bu sıralar...! banghead Evet yanlış anlaşılmak kötü..! ama bunu önlemek içinde, derdimizi açık seçik ve net olarak yazmakta, anlatmakta fayda var zannederim..! bende bir iki birşey karalayayım, beğenecekmisin bakalım... ''Acıda olsa gerçekleri söyleyin'' Hadisi Şerif... İnsan sevme hissini israf etmemeli, Kim ne kadar Sevilmeye layıksa, Onu o kadar Sevmeli. (Necip Fazıl Kısakürek) Budur cihanda benim en beğendim meslek, Sözüm odun gibi olsun, hakikat olsun tek M Akif Ersoy Doğru sözü kimse sevmez Cheov
Ne diyelim böyle olması gerekiyormuş... Bizde yan yoldan devam ederiz ne olacak..! Biri demiştiya hani..! bak ilk defa işe yaradı sanki çareler tükenmez diye...!