Erhan abi, çok şükür, merak etmeye başlamıştık abi, kimse meydanda yok..Bende seni bekliyordum, geçte olsa gelir diye Barışla telden görüştümde içim rahatladı.Kısmetse bizde pazar günü sabahın köründe gideceğiz boğaza kısmetsereeling
Selâmünaleyküm..! nasılsın inşallah iyisindir... son mesajdan sonra şimdi oturdum, biraz takım, biraz kamışın misinesinin altına destek misine sardım, misinenin çalışmamış altta kalan kımı üste, üstte kalan kısmı alta falan getirdim, falan filân dreken anca oturdum, yani, izmitlileri ben teeee kaç senedir çözemedim..!! sen 2 gündemi çözeceksin..! idk sizin gurubun havasını hiç sanmıyorum burada bulabileceğini..! hihi Senin gibi bende akşamdan beri beklemedeyim ama kimseden ses seda yok...!! Görüşmek dileği ile, selâmlar... Kendine iyi bak...:thumb:
Aleyküm selam Erhan abi, valla sende yazmasan İzmit kıyı güncelden düşecek, biz bile burdan aktif kalması için mesaj yazıyoruz ancak orda hiç kimsenin pek umrunda değil, anlamak zoridk Abicim yazsan şurdan, burdan balık fışkırıyor diye meydana çıkarlarmı acabahihi Allah C.C. kolaylık versin, sağlıcakla kal, tüm dostlara selamlarmrsparkle
anammm baya konuşulmuşuz toparlanamadık son yağmurdan sonra bide balık çıkmayınca moraller kötü oldu inşallah bir daha ki sefere. merak eden abilerime selamlar.
burdayız yahu.. akşam balıktan sonra eve gidip sabah 7 ye 10 kala kalkıp işe gitmek bir hayli yordu doğal olarak,dün gece saat dokuz buçukta kendimi yatağa attım, yeniden şarz ettim kendimi neyseki.. pazartesi akşamına bir program yaparsak katılabilirim burdan duyurulur
Yer yer ağır da kaçsa Bu arada pazartesi akşam dersim var ben katılamam katılsamda 22.00 den sonra ancak,o da balık durumuna göre olur
çok mantıklı ama balık olmasada eminim sana şöyle deriz ''bu balıklar çıldırmış olmalı 2şer 3er geliyor'' maksat ekibi bir araya getirmek yağmur yok ama en azından rahat ederiz sıkı sıkı giyinip belki ufak bir ateş olabilir..
Artık doğrusunu yanlışını ses tonundan anlamaya çalışırımAteş yakmak güzel olur gerçi Barış'ın semaver sözü vardı belki onuda aradan çıkarmış oluruz Yarın için ben işe gidecegim,balıga en erken sonraki gün gece o da övünç'ün balık raporuna göre
İnanmam!geçen günde aynısını diyorlardı Erhan amcanın yakaladıgı iğnenin solungacına saplandıgı eşkinanın dışındakiler yalancı çıktı
Vay İzmit bir anda canlanmış ya, biraz tahrik edeyim demiştim canım Umarım avlarınız bereketli ve daim olur, yarın bizde boğazda olacağız inşallahreeling
biz yazamadık bu sefer rapor umarım siz yazarsınız rastgele diyelim şimdiden yarın akşam bekliyor olacağız haberleri görüşmek üzere..