İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    İsa Abi'nin hızına yetişilmiyor:)

Cumayı Cumartesiye bağlayan gece 21.00 den 03.00'e kadar bizimleydi.. Sabah işe, öğleden sonra İzmit'e gitti.. Cumartesi gecesi raporunu burdan okuyoruz ancak kendisinden hala ses yok:)

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Bırakalım da biraz uyusun :laughing:

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Herkese hayırlı akşamlar, İzmitten henüz gelebildim.Çok güzel ve keyifli bir haftasonu geçirdim.Bu güzellikleri bana yaşatan Erhan abime, Fatih ve Barış kardeşlerime sonsuz teşekkürler...Av bir yana, oldukça maceralı ve heyecanlı bir gece yaşadık.Önce arada bir oldukça sert esen lodos fırtınası, (takımları suya uçmak üzere iken Fatih'in plonjonu ile zor kurtardık) sonra Barışın kamışı ikiye katlar şekilde ki neredeyse takımları suya çeken eşkina vuruşu, adrenalin seviyemizi bir hayli yükseltti.Daha az rüzgarlı bir yere gitmek üzere Barış bizi başka bir meraya götürdü, bu arada Gölcükten dürümlerimizide alıp, karnımızıda doyurup, çaylarımızıda içip güzel ve koyu bir muhabbete daldık.Sanki birbirimizi yıllardır tanıyan eski dostlar gibiydik, aslında balıkta çok umrunda değildi kimsenin, çok önemli fikir alışverişinde bulunduk ve en kısa zamanda tekrar birlikte av yapmak için sözleşerek vedalaştık.Müthiş bir misafirperverlik gösteren İzmitli dostlarıma tekrar minnet ve teşekkürlerimi yollarken, en kısa zamanda onları İstanbulda ağırlamaktan şeref duyarım.Hepinize hayırlı geceler, Allaha emanet olun, sevgi ve saygılarımla...

4. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Asıl biz mutlu olduk,tekrar bekleriz:)
    Abi bu arada 'en iyi avı' kısmına mezgiti yazabilirsin:):):)

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    BALIK BAHANE, DOSTLUK GERÇEKTEN ŞAHANE...!!!

Güzellikler karşılıklı olduğu için, güzeldi, ve bu güzelliklerden en azından kendi adıma büyük zevk, mutluluk ve haz aldım, :D buralara kadar gelip başta Sen, Fatih ve Barışın sebebiyle bu güzel gecenin tadına varmış olduk, herşey çok güzeldi, balık bahane sohbet ve dostluk şahane adına, tekrar aynı mutluluk ve keyifli dakikaları yaşayabilmek için çok geç olmadan sizler ve yeni yüzlerle beraber olabilmek dileğiyle hepinize çok teşekkür ederim... en kötü gününüzün böyle mutlu geçmesi dileğiyle...Selâm ve Sevgilerimle, Allah cc emanet olun...:)

6. sabriyazici

sabriyazici sabri

7. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    hayırlı sabahlar

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Pek yakında derken..! ''İlerki yakın bir tarih '' :p :laughing: :eek: gibimi yoksa..!!? Şu dediğin EŞKİNAYI..! NE ZAMAN VİZYONA SOKACAĞIZ..!? idk Tabi yeni oyuncularında katılımıyla...En kısa zamanda tekrar aynı mutluluğu hooked yakalyabilmek ümidiyle...Selâm ve Sevgilerimle...:thumb:

9. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Barış kardeşim, inşallah en kısa zamanda tekrar buluşuruz:) Yanlız ben hala konuk oyuncumuyumcyr
    Pek yakında hep beraber o mezgitin yedi sülalesini ziyaret ederiz inşallahreeling :laughing:
    Erhan abi, sana en içten sevgi ve saygılarımı gönderiyorum:)Acılar paylaşıldıkça azalırken, mutluluklar paylaşıldıkça artarmış:thumb:

10. sabriyazici

sabriyazici sabri

beni ilgilendirmez erhan abi çağırdı nasılsa beni, kısmetse bende gelirim isa abinin arabaya çaktırmadan sızdımmı yanınızdayım

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Erhan abi, sana en içten sevgi ve saygılarımı gönderiyorum:)Acılar paylaşıldıkça azalırken, mutluluklar paylaşıldıkça artarmış:thumb

Sevgi ve saygıda bizden...:D Temenni ve duam acıların bizden uzak, ama paylaşılacak mutlulukların hemen yanıbaşımızda herdaim olması, temenni ve duası ile, Selâm ve Sevgiler, Allah cc emanet ol.. :pray:

12. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Pek yakın olan tarih bu cuma akşamı olabilir mi?:)

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ya...! Siz iş güç sahibisiniz, benim gibi, alçak sürünen, boş gezenin boş kalfası değilsinizki..! idk ben herzaman hazırım..! Yani size bağlıyım, anlayacağın...hihi siz 1-2 gün evvel haber verdinizmi, (ben biraz geç hazırlanırımda) :p tamam..Gerisi Allah cc kerim...:D Yalnız rüzgâr yaramıyor, her tarafım tutuluyor, banghead başkacada bir sıkıntısı yok... Velhasıl ben beklemedeyim....reeling :thumb:

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Çaktırmadan binebileceğinden eminsen mesele yok...! :D

15. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Barış, önce sen bir eşkina yoklaması yapıp, çıkmaya başladığında haber verirsen, bizde ona göre geliriz:) Hatta gelmemizede gerek yok, adresimize kargo olarakta gönderebilirsin, tabiki pişmiş ve kılçıkları ayıklanmış olarak:D çok olmuyoruz değilmi, zahmet olmazsa:rolleyes:
    Merhaba Fatih, nasılsın:) Cumada çok yakın olur, hem şu havanın iyice bir dönmesi lazım gibi geliyor banareeling Barış balık başlayınca bize haber verir herhalde:) Arabamızda var, meraları gösterir bize:D

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    OOOO...!!! Baya hızlısın bakıyorum...!:D eee...sen hafta sonu müsait olabiliyormusun...! ben zaten hazırımda...:p hava nasıl o akşam acaba....!? 3 gün var daha, millet anca toplanır heralde...! :) bugün 40 lık kurşunda aldımdı...hihi hadi bakalım kolay gelsin...!! :thumb:

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    23 Aralık Cuma..... Sıcaklık-5-8..... Rüzgâr-8..... yağmurlu... kimi yere görede bulutlu....! Sıcaklık biraz düşük yalnız...! Rüzgâr kıbleden, biraz yüksek gibi, ama yinede belli olmaz o güne bakarakta karar verilebilir, bazen denk getiremedikleride olabiliyor...:D

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Yarın akşam hava durumuna ve benim genel durumuma göre, marinaya gidebilirim...! :)

19. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Avların daim ve bereketli olsun abi, rastgelereeling

20. sabriyazici

sabriyazici sabri

rast gelsin abi