Son görüşmelerde perşembe olması daha yüksek görünüyor, ama daha netleşmedi..! bir şekilde haberleşiriz...
Marina Erhan abi ile av hakkında Herkese iyi akşamlar.Öncelikle geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.İşlerden siteye girmeye fırsat olmuyor.O akşam tek hareket Erhan abinin kamışın ucundan kırılması ve güzel bir pisiydi.Geri kalan olarak bende 10 kadar mezgit aldım,başka gelen olmadı.Balık açısından böyleydi.Ama Erhan abi ile tanışmış oldum.Balık bahane dedik,yeter ki gönüller bir olsun.
Erhan abi merhaba, kısmetse C.tesi öğleden sonra çıkıyorum, akşam için haberleşip artık marina mı, başka bir yer mi telefonlaşırız, özelden tel. gönderiyorum, c.tesi ararsın beni, akşam seni kuruçeşmeden alırım:thumb: Saygı ve sevgilerimle, hoşçakal...
İnşallah bu sefer kazasız belâsız gelmek nasip olur... Bakarsın belki başka arkadaşlarda gelir..! idk Balık tutma ve sohbet halkasının geniş olması çok daha güzel olur, düşüncesindesiyim..! yalnızmı geliyorsun...!? Görüşmek dileğiyle... Selâm ve sevgiler...
Evet yanlız geliyorum, İstanbuldan bir istek ve ihtiyacınız olan bir malzeme varsa çekinmeden söyleyebilirsiniz.Diğer arkadaşlarada haber verirseniz çok güzel olur, c.tesi akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun, hayırlı cumalar
Hayırlısı olsun, istanbuldan şimdilik bir isteğimiz yok, sağ sağlim gelmenizden başka... diğer arkadaşlarında bu yazılanları okuyacağından eminim, gelmek arzusunda olanların, gelmelerinden memnun olacağımızdan emin olmalarını bilmelerini isterim..! ama yinede 2-3 arkadaşa ulaşıp gelmelerini beklediğimizi bildirmeye çalışacağım...görüşmek üzere, hayırlı cumalar Allah cc emenet olun, hayırlı yolculuklar...
Merhaba; Nasıl c.tesi müsaitmisin..? gelebilirmisin..? kısmette neresi varsa..! Balık reeling hooked bahane, yeterki sohbet ve gönüller bir olsun...:hug: :tea: