Abi kayınçoyu ikna edebilirsem gelicem inşallah Marinayı bilmiyorum ama sora sora bağdat bulunurmuş Özelden numaranı yollayabilrisen gelirken tarif isteyebilirim
İkna olmassada gel, otobandan gelirsen benim evin oradan kuruçeşme gişelerinden çıkış yapıcaksın, normal yoldan gelirsende kurçeşmeyi geçer geçmez otoban ve normal yol birleşiyor zaten tek yol oluyor, hiç sağa sola sapma, devam et, belki biliyorsundur, eski seka fabrikasının giriş yeri var yolun kenarında cami var, soldada orduevi ve trafik ışıkları var ışıklardan sağa dön, bir tarafa sapmadan devam et köprüden geçeceksin, ve o yol seni sahile seka parka çıkaracak, köprünün bitiminde sola dön devam et dümdüz devam et, az sonra marinaya gelmiş olacaksın, orada birine sordunmu zaten herkez gösterir. Görüşmek üzere, Selâmlar...
Adam misafir abi olur mu bırakıp balığa çıkmak ama salı günü dönecek o, sizin iş sorunu yoksa hafta içi gelebilirim ben? Mesaj atarım size gelmeden önce. Dün akşam 1 tanede olsa tutabilseydik güzel bi balık o çekiştirirdi beni hadi enişte diye ama kısmet değilmiş..
Tabi olmazda bende espiri olsun diye dedim işte, ben emekliyim hastalık veya bir yere gitmek gibi bir acil bir durum olmadıkça genelde evdeyim, salı veya ç.arşamba başka bir yere gitme durumu var, eşkina için o kesinleşirse orası olabilir, görüşmek dileğiyle, Selâmlar...
eşkina için her yere gelirim abi salı günü 4 -5 gibi yolcu edicem kayınçoyu bi mani çıkmazsa çok isterim katılmayı. mrsparkle
Bu akşam marinada, lightjockey Ersin / KOCAELİ, ile beraber güzel bir gece sonunda hem tanışmış olduk, hemde verimli sayılabilecek av sonucu iri mezgitler almak nasip oldu, inşallah başka akşamlar, başka arkadaşlarında katılması dileği ile, harkese Selâmlar...
Güzel olmuş işim olmasaydı katılacaktım lakin olmadı. Aklıma gelmişken hangi saatler arası balık yaptı ?
Biz 6 gibi oradaydık, yapıyordu, arada kesip tekrar yapıyordu biz 22.30 gibi azalınca kalkalım derken yine güzel gelmeye başladı, başka akşam katılırsın inşallah...
limandan cumartesı tekne ıle ıstavrıte cıktım pazar da 12 den 14 e kadar bulundum . lıman ınsaı , balık tutanı sıcak kanlı , malzeme satan abı acayıp kafa )) ızmıtte balık tutmak guzeldı.
Keşke haberleşebilme olabilseydi, buraya gelmişken, eski bir bahçelievler/Ankara, sakini olarak tanışmak isterdim... Selâmlar..
Erhan abi merhaba, ayda bir İzmite eşimin ailesinin yanına gelirim ve mutlaka c.tesi akşamı marinaya giderim ta ki günün ilk ışıklarına kadar...Güzelde mezgit alırım, her gittiğimde Geleceğim bir hafta sonu size haber veririm, müsait olursanız sizinle ve Yusuf'la birlikte hem tanışmak hemde avlanmak isterim, kısmet olur inşallah:thumb:
İzmitin neresine geliyorsunuz..? belki yakın bir yerdir, bu c.teside gelecekmisiniz..? bu akşam biz yine marinadaydık, nedense bu akşam çok soğuk geldi bana, balık ta yoktu anca 3-5 tane alabildik fazla zorlamaya gerekte yoktu kalktık... neden olmasın bende isterim, memnun olurum... kısmetse inşallah olur... Selâmlar...
Gültepeye geliyorum, astsubay ordu evinin üst tarafı yani marinaya uzak sayılmaz.Bu hafta bizim Anadolu kartalları gurubu ile bir organizasyon programı var.Eğer bir aksilik olurda gidemezsek, C.tesi öğlen İzmite çıkarım, gelecek olursam, hemen özelden mesaj atarım.Telefonumu yazar, irtibata geçeriz inşallah:thumb: Hayırlı geceler...
Gültepe baya bir yakın bize, otobandan geliyorsan, izmite girişte çıkış yaptığınız gişelerin orada oturuyorum bende. Görüşmek dileğiyle, Hayırlı geceler, selâmlar...