Erhan amca önce bu mesajına cevap yazasım geldi, o nasıl bir gülmektir öyle bir an seni öyle gülerken düşündümde,bilgisayar başında güldürdün beni koh, kih, koh, kohkoh, kih, koh, koh
EEEEE... şu mesajı biraz açsakmı diyorum acaba...! İstanbulda selâm nasıl alınmış acaba pek merak ettim..! cyr izmitte biz duman işareti göremezken, idk istanbuldan nasıl selâm alınıyor acaba...! istanbul kıyılarınamı atılmış birileri, bir açıklama getirirsen seviniriz, Şimal rüzgârlarıyla, hani diyorum....
İmtahanlar bitti çok şükür,bende bir bakayım dedim buralara,tam da seni sorarken mesajımı gönderdikden sonra senin mesajını gördüm) ah kik ki ki ki ko ko koh koh
Biz hep buradayızda, olması gerekenler yok...!! uzuuuun zamandır, idk nedense...! Bende seni, görünce çok şaşırdım, nedenki acaba...!!! idk
Hadi biz yine vazifemizi yapalım, gözünaydın... beni sormana gerek yoktuki, ben hep buralardayım, ufak bir duman işareti yeterdi ama, demek ona bile vakit ayıramıyor bazen nedense insanlar....!idk Görüşmek üzere Selâmlar...
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Fatih yerinde olmak istemezdim:laughing: :laughing:
Senin dediğin bir şarkı değilmiydi...! '' Sitemler örüyor kaderin ağı Hayatım dökülen bir gül yaprağı '' Sitem sevgiden doğarmış..! Kişiler sevdikleri insanlara sitem edermiş..! benim bildiğim..! Yoksa ne diye sevmediği insana sitem etsin öyle değilmi..!? Yanılıyormuyum...idk
Korkma okadar ''ALLAH cc muhafaza falan'' benden kötülük gelmez...! Hafta sonu hava sıacaklığı artacak, isada, gelebilir ona göre...
Benim kesin olmamakla beraber, olursa (ki elimden geleni yapacağım) c.tesi akşamı sadece bana uyar, bunuda hesap ederseniz sevinirim
Cuma güneşli 9-0 'C ( gündüz-gece ) C.tesi:yağmurlu 13-2 'C Pazar:yağmurlu 5-1 'C P.tesi:güneşli 10-2 'C http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx