Ve Aleykümselâm millet.... Hayırlı ve bereketli günler.... :thumb: Yine kimseler yok...idk çokoprens almayamı gittiler ne... hihi
erhan abi keyfin nasıl akşam işim bitince baktım forumda gözùküyordun ama başka konulardaydın heralde
Sen ders çalışıcam diyordun, ne çabuk bitti ders çalışman öyle...!? ben birazda fes'e takıldım, 02.10 gibiydi galiba yattım, öğlen ezanıyla kalktım, namazı kılıp kahvaltımı yaptım, şimdide nevar neyok diye buradan bakınıyordum...
Afiyet olsun Allah kabul etsin abi çabuk dediğin yine bayağı vakit geçti hatta heralde bilgisayarda film indiriyorsunda açık bırakmışın gibi zannediliyor
Bilgisayardan film indirme falan ve teferruatlı işlerden anlamam anlamadıklarımı çocuklara yaptırıyorum zaten, bana 4 işlemi bildimmi yetiyor anlayacağın...
Aleykümü selam diyelimde havada kalmasın selam, hoş İstanbuldada aldım selamını Sınavlar bitince hemen kıyılara atmışsın kendini reeling hooked
Ve Aleykümselâm...... OOOOOOOOOOOO......!!!!!!! Kimler teşrif etmişler...Maşallah...!! hangi dağda kurtlar öldüki...! Dersler, imtahanlar bittimi yoksa....hihi