Aleyküm selam Erhan abi. İyiyim çok şükür sen nasılsın? Yok gitmiyoruz hem soğuk hem sınav dönemi ya.
Bende daha iyiyim, bende marinada hareket varsa önümüzdeki hafta içi düşünüyordum, ama siz her yaştan...! talebeler derslerinize iyi çalışında şu dönemi güzel atlatın...bu daha önemli..!
Selamun aleyküm Bakıyorum büyük reis iyileşmeye başlamış, hatta kaşıntısı bile tutmuş Erhan abi, hemen kendini iyi hissedince sahil kenarına koşmayasın.reeling Bizim Uğurun çocuğunu görmüşsün, çok dikkat etmek lazım Bakalım bende kahvaltı için havalar müsade ederse belki bir Maşukiye yapabilirim, bir hafta sonunuda ailemizle geçirelim, değil mi
Ve Aleykümselâm... Benimki bir temenni, illâ böyle olacak diye bir kaide yok, havaya bakarız, balık durumuna bakarız, birde kendimize bakarız, ona göre karar veririz..! siz kaşıntımı diyorsunuz bilemem artıkta, ben balık tutma istek ve arzusu diyorum..! tabi arada bir aileyle beraberde olmak gerekir, bol karlı günlar dilerim...
Selamun aleyküm Erhan abi, nasıl oldun, daha iyisindir inşallah Buradada çok yoğun kar yağışı var, kar tutmaya başladı bile Ayrıca bu hava balık yapar, lakin tutacak balıkçı lazım reeling
Çok şükür iyiyim düzeldim sayılır... Buradada baya güzel yağıyor, Tutacak balıkçı buluruz..! yeterki nerede garanti balık çıkıyor, sen onu söyle..! hihi hava yağınca vazmı geçtik yoksa..! keltepe seyahatinden....idk