aynen öyle abi ne kadar dikkat etsede insan oldumu oluyor.. içimde devamlı avlanma isteği var ama havalar balık durumu vs.. gibi nedenlerden tutuyoruz kendimizi dediğin gibi güzel havaları kollayacağız artık bakalım..
Övünç salgınmış sende dikkat et kendine, içindeki duyguları aynen paylaşıyorum, evet güzel havaları kollayacağız....
Herkese merhabalar. izmit ve çevresi için balık raporunuz varmı tavsiye ediceğiniz yerler varsa sevinirim. allaha emanet olun
__________________________________________________________ Dahada kötü olduk, idk şimdi sağlık ocağından geldim, ilâçlar falan, salgınmış galiba... amin, teşekkürler... forum falan kalmadı... Görüşmek üzere, selâmlar...[/QUOTE] Hayırdır inşallah, abicim yataktan çıkma o zaman, grip salgınımı varmış, iğnesi ilacı hiç fayda etmiyormu Boşver forumu istirahatına bak sen, tekrar geçmiş olsun..
evet abi salgınmış artık kısmet bakalım aşı vurulmuştum tedbir almıştım ama olursakta napalım... tekrar geçmiş olsun güzel balıkların hayali ile çabucak iyileşirsin inşallah..
Merhaba Mert, şu an orada tek marinayı tavsiye edebilirim.Yem olarak tuzlanmış tavuk göğsü kullanabilirsin,rastgelereeling İmzanda Anadolu Kartalları yazıyor O zaman neden ben seni tanımıyorum Üstelikte İzmitte...Orada Erhan amcanı takip et, peşine takıl ve hiç bırakma İzmitin en yaman avcısıdır:thumb: Üstelik Anadolu Kartalı olduğunu duyarsa yardımını hiç esirgemez, adımı söylemen yeterlidir
Zaten yatıyorum kalkıyorum, bu gün, bir rahmi amcamız vardı, çok kötü oldummu ona giader iğne yaptırırdım eli hafifti bir tarafa iki iğne karıştırıp, diğer tarafa tek iğne yapardı 2 karışık, bir sadri alışık derdi, bu gün doktorla muhabbet ederken dedim rahmi amca vardı diye, 2 ay kadar oldu vefat etti dedi üzüldüm iyi bir insandı ailece iğnelerimizi yapan biriydi, Allah rahmet eylesin, birşey değil iğne yapacak biride kalmadı, ben kolay kolay herkese iğnede yaptırmamda ... zaten foruma bir bakıyorum ne var ne yok diye, kalkıyorum, fazla oturamıyorumda...Sizlerde kendinize dikkat edin... Görüşmek dileği ile selâmlar....
Grip aşısı birkere yaptırdınmı hersene yaptırmak gerekiyormuş..! bu nedenle biz hiç yaptırmıyoruz... olmadı ateş fazla yükselirse acile gider iğne yaptırırız artık... Güzel balıkmı dedin nerede çıkıyormuş...! Sağolasın, görüşmek üzere, Selâmlar...
Erhan abim, sen kendine iyi bak, ayrıca her sene grip aşısı mutlaka olacaksın diye bir şey yok.Her Ekimde fırsatını bulursan bir tane vurduracaksın, ben bir kere vurulmuştum, iki sene grip olmadan geçirdim Bu arada saat 01'den sonra çıkacağını bildiğim için bekledimhihi Allaha cc emanet ol, hayırlı geceler