İzmitte nerde balık çıkıyor bilemem ama İstanbulda Galata ve Unkapanı köprüleri bu havada bile 24 saat boyunca dolu Hiç yer yok, belki bazı arkadaşlar bu gece gidebilirreeling Keltepe yarın sabahtı zaten, reeling burada yollar kapamazsa çıkarım
Madem balık çıkıyor gitsenize..! günlük nafaka çıksa yeter... Yollar kapanmaz merak etme, zaten yarın kar yağışı kesiliyor, pazar gecesi geç vakite kadar, pazar gecesi ve ondan sonra tekrar gelecekmiş, P.tesi, salı kuvvetli şekilde, haberin olsun...! hihi yolda falan yakalanma...!
Köprüde balık tutmak biraz bizim avcılık felsefemize ters, havuzdan balık tutmak gibi geliyor Ben en son Galataya gittiğimde 13-14 yaşlarında idim.Oranın ortamı biraz farklı, herkes omuz omuza ve çok gergin bir ortamda farklı tipler içinde balık tutmak ters geliyor biraz Yağış gece kesilsede asıl buzlanma benim gözümü korkutuyor.Kısmet gecenin ilerleyen saatlerinde karar verilecek, hayırlı akşamlar abi
Arkadaşlar merhaba Bu siteye girmeyeli 1-2 sene oldu heralde üniversite hazırlığıydı falan derken bırakmıştım balık işini.. Şimdi kocaeli üniversitesini kazandım,benle yaşıt izmitten arkadaşlar varsa beraber balık tutabiliriz,hemde ben nerde ne tutulur az çok öğrenirim.Saygılar herkeze
Merhaba Serdar, hoşgeldin Ayrıca tebrikler hayırlı olsun yeni okulun:thumb: Umarım ki sosyal hizmetler konusundaki gerekli eğitimi alır ve ömür boyu kullanabilirsin Bizde İstanbul ve İzmitte oluşturduğumuz dostane grubumuzla her hafta farklı meralarda avlanmaktayızreeling Lakin senin yaşıtın olmadığımız için bizimle av yapman zor, inşallah sende yaşıtlarınla güzel bir grup oluşturur ve avlanırsınreeling mrsparkle
Sizinle her nekadar idk yaşıt olamasamda... yinede ev sahibi olarak izmite HOŞGELDİNİZ...! demek isterim, oltanız balıksız kalmasın... herdaim...RASTGELE.... :thumb:
Herkese merhabalar,abilerim arkadaşlarım.Nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Okulun hayırlı olsun. Benden sana tavsiye.Av partnerlerin yaşıtın olacak diye tutturma. Burada bir çok farklı yaş grubundan insan aynı hobiyi paylaşıyor.Herkesten çok farklı şeyler öğrenebilirsin. Nacizane önerimdir..
metalurjist41; Herkese merhabalar,abilerim arkadaşlarım.Nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Sanada merhabalar... çok şükür iyiyiz, mesajını gördük daha iyi olduk... Uzuuuuun....zamandır sesin soluğun çıkmayınca idk eski dostlar şarkısı aklıma geldi nedense...
İş yoğunluğundan siteye girmeye fırsat olmuyor abi. Geçmişe yönelik okudum mesajlarınızı. Burası biraz hareketlenmiş,beraber avlar yapılmış. İzmitlilerin kaynaşması,bir araya gelmesi oldukça güzel. İnşallah bozulmaz.
İnşallah, inşallah, senide dahil etsek diyorum ama, sen ne dersin bilemiyorum idk havalar biraz normale dönsün inşallah daha güzel avlar düşünüyoruz, senide görmek isteriz aramızda, tabi sende istersen...
Erhan Abi merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum. anladımki senin peşine takılmamız lazım. istanbuldanda bir kaç abim erhan abinin peşine takıl dedi. erhan abi bize tecrübelerin ve bilgilerinle yardımcı olursan çok mutlu oluruz. hava, yer durum hiç farketmez herzaman size katılabilirim. ricamı geriçevirmezsen sevinirim saygılarımla
Gönlünce takılabilirsin, ama denildiği gibi fazlaca bir tecrübe bilgimin olduğunu söyleyemem sadece kendime yetecek kadar amatörce diyebilirim. bildiklerimizi paylaşmaktan mutluluk duyarım elbetteki. Bize derken kaç kişisinizki..!? Kendinizi biraz tanıtsaydınız güzel olurdu...geri çevircek birşey yok, bizim 3-5 kişi yeni kurulmuş bir grubumuz var, bizi buradan takip et, bir yerlere gidilecekse mutlaka buradan haberdar olabilirsin, seni tanımaktan mutlu olacağımızdan emin olabilirsin... Selâmlar, Sevgiyle kal... :thumb: