Satırlarından yanlış anlamadıysam..! 21. C.Tesi, burada olacaksınız, sabriyle beraber, öylemi..!? bu şekilde olursa marinaya takılırız, inşallah balıkta yapar reeling ... :thumb:[/QUOTE] Biliyorsun ki ben eşimle C.tesi günü öğleden sonra gelebiliyorum.Sabrinin işi vardiyalı ve ne gün çalıştığını bilemiyorum, onunlada konuşurum.Ben sadece c.tesi gece avlanabilirim, pazar günüde yeğenleri gezdiriyorum.Pazar günkü ava o yüzden kalamam, gönlümden geçen sizinle eşkina avına gittiğimiz meraya gitmek, Barış ve Fatihlede konuşuruz.Gerekirse avımızı duruma göre bir hafta daha erteleyebiliriz:thumb:[/QUOTE] Anlattıklarını biliyorum, sen 22 balık yapamayız, dönüş günü pazar, c.tesi yaparız, sizde 22de org.na katılırsınız gibi demişsin diye, 21 de geliyormusunuz dedim..! eşkinaya gittiğimiz yerede gidebiliriz hiç farketmez... 22 sinde ne olacağıda belli değil gibi geliyor bana ama bilemiyorum yine, siz hava durumuna bakarsınız, yağmur..! aşırı rüzgâr olmadığı müsait bir zamanda gelirsiniz, benim için farketmez... görüşmek üzere... Selâmlar...
Erhan abi, bende yatıyorum, malum yarın cuma hoca hutbeye çıkınca uyumayalım camide İyi geceler, hayırlı cumalar, Allaha cc emanet olunuz.Bizim içinde dua ediniz
Hoca hutbeye çıkınca uyusakta önemli değil, çokta önemli bir şeyde anlatmıyorlar zaten...! abdest kaçar yoksa, önemli olan bu..! Hayırlı geceler, Hayırlı cumalar, Allah cc emenet ol, selâm ve dua ile... :wave:
Ben çıkarken sen girmişsin... Nasılsın iyisindir umarım...balık işleri ne alemde..!? program varmı..!?
Teşekkürler.. İdare ediyoruz...keyifler iyi, sendede iyidir inşallah... Seni kutluyorum...:thumb: Taaaa...! oralardan hal hatır sorabiliyorsun..!! başkalarınada örnek olsun inşallah bu güzel meziyetin...! :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Cümleten hayırlı geceler,buralar pek durgunmuş yahu,sabri abinin selamı bile havada kalmış, ( ve aleyküm selam ) erham amca bile yazmamış ' kimse yazmıyor diye ' demek bu işde bişey var.:laughing: :laughing: :laughing: