he biraz öyle oldu abi geçen haftadan beri hiç gitmiyorum. okul,dersler filan bir süre ara verdim abi
Ayın 20 sinde tamamdır bitiyor inşallah.O vakitten sonra atış serbest Takımları merak ettim bak şimdi,denemek lazım gelir.Mamunlar ise hazır çeşit çeşit renk renk
kısmet nezaman bende bilmiyorum büyükler bir org yapsınlarda biz de uyalım zaten karagözden bahsettiklerinden beri fena düşünüyorum sülünes kullanılıyormu fatih sizin orda
Burdan isa abi ve erhan amcaya sesleniyorum... organizasyon babında Sülünes ullanılmakla birlikte pek tutulan bir yem değil.
Aleykümselâm... Sanada hayırlı akşamlar, hayırlı işler... Bizde hayırlısı ile bekleriz, ama önümüzdeki hafta çok soğuk dedi, kış geldi dedirtecek dedi bu gün hava raporunda..! Ona göre haberiniz olsun...! Havaların müsait, güzel olduğu bir zamanda bekleriz... gelince göreceğiz bakalım atıp atamayanı artık... Sahi siz sarayburnuna falan gitmiyormusunuz..!? bizim buradan bir grup bu akşam oraya gitti, karagöze...!
inş abicim hayırlısı ile müsayit bir zamanda geliriz. erhan abi ben atarım demiyorum oltayı haberin olsun isa abi benim yanımda atamıyor sorabilirsin sarayburnu konusunda da pek gidilen bir yer olmamakla beraber büyüklere uyarız gidilecekse gideriz ama gitmiş olduğumuz mera lar oradan daha verimli diye tahmin ediyorum orada balık açıktadır diye düşünüyorum
İsa yı bilemem ama bana neden sesleniyorsun..! vardiyalı..! vardiyasız..! c.tesi..! pazar..! sizler çalışıyorsunuz..! bana hargün tatil, sizin durumunuzu ben bilemem, idk sizler durumunuza, çalışma programınıza göre zamanı, günü belirleyeceksiniz..! banada dumanla haber göndereceksiniz...! çok önemli bir engel olmadıkça bende geleceğim hepsi bu..! hihi hadi güzel haberlerinizi bekliyorum... Selâmlar....:thumb:
neyse ben isa abi yi arar sorarım bir ara nasıl yapabiliriz diye fatih ve diğer arkaşlarda müsayit olduğu zaman kısmetse gideriz artık erhan abi
Niye heyecanmı yapıyor..!? eli ayağı misinayamı dolaşıyor yoksa..!? hihi Sarayburnuna buradan gidenler hep kasnaklı ve el oltası ile atıyorlar, o nedenle fazla uzağa attıklarını sanmıyorum...siz nerelere gidiyorsunuz...?
erhan abi öyle böyle diil hemde hemen takımları karıştırıyor sadece o değil ama ben kimin yanına yanaşsam aynı duruma geliyor abi ben genelde boğazın anadolu tarafında vaniköy diye bir yer var oraya gidiyordum. isa abi ve arkadaşlarla tanışıp çeşitli organizasyonlarda bulunduğumuz yer boğazın anadolu ve avrupa yakası tabi onlar daha farklı yerlerede gidiyorlar