Merhaba Ersin, bende az önce forumda denk geldim Meğer Fatih mamunları pişirip özel bir şekilde saklıyormuş En azından bir şey tutamazsak, hem ziyan olmaz, hemde karnımızı doyururuz diye düşündüm:hungry:
Bncede mantıklı fakat mamun u mayones ile götürmenizi tavsiye ederim ve yanında olmaz olmaz da çay dır fakat rize çayı olmalı ama çaykur olmamalı böle meyvemsi bi aroması olması lazm diim ben fatih gelince anlar ne demek istediğimi
Cümleten, herkeze selâmlar... Hayırlı geceler... Herşey gönlünüzce olsun... izmit kıyılarının herzaman böyle neşeli ve dolu geçmesi dileği ile.... :thumb: mrsparkle
Yediginizi bilseydim av sonunda denize atmazdım tühh ya yazık olmuş neyse diğer avlarda mayonez-ketcap-hardal getiririz renk katar,hatta ve hatta suda pişirmeden ziyade tavada da güzel olur kanısındayım. Anladım hocam anlamaz olurmuyum,o gece az daha çaya tövbe ediyordum,aromalı çaya dönüş yapacaktım.Bir daha nerden buluruz aynı çayı bilemem ama bulamasakda barış muhakkak temin eder diye düşünüyorum. (laf aramızda hayatımda öyle bir çay içmedim,bir dahaki buluşmada çayı ben getiririm,kaliteyi görürsünüz )
Kusura bakma abi hem sis hem gözlük görebilmek bazen zor oluyor. Marina olayına benden pas(malum artık ders zamanı )
Kusura baktığımız yok ya..! hadi dediğin gibi olsun...! ders zamanı diyorsun ama burada ne işin var o zaman oturda dersini çalış...!! sana iyi çalışmalar... kolay gelsin..hihi hihi
Arkadaşlar Galata Köprüsü için imza kampanyası başlattım desteklerinizi bekliyorum... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=45205
Bak yine buralar kurumuş, ilâçlık bir damla yağmur bile düşmemiş...! nerede bu devlet, nerde bu millet..! millet, İzmit Körfezi Kıyı Raporlarını okuyorda...burnunun ucunu dahi göstermiyor..! dışarsı çok soğuk galiba...! hihi :wave:
bana da müsade Allaha emanet olun hayırlı geceler olsun herkese Allah işinizi gücünüzü kolay eylesin rast getirsin ailenizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu yaşam dilerim iyi uykular tatlı rüyalar kopyala yapıştır oldu ama burası da orası da sizlerin bizlerin
Müsade senin, Sende Allah cc emanet ol, Allah cc rahatlık versin.. Tüm iyi dilek ve temennilerin aynısı sanada gelsin inşallah...
Abicim ben duyuyorum senin sesini de biraz uzak kalıyor yoksa gel gidelim diyecem abi nereye istiyorsan . İzmit bugün çok aktif heralde kimseler yok ne zamandır takipteyim olandan da ses çıkmadı
Bak sen taaaa..! nerelerden duyabiliyorsun demek, uzak kalsada...! akşamda dediğim gibi, izmitli amatör balıkçı olmak işte böyle birşey..! idk Maşallah çok aktifdirler..! bazen bir saman alevi oluyor, oda bir çırpıda geçip gidiyor..! idk Sağlık olsun ne diyelimm...idk sağlıcakla kal...:thumb: