Ben geç yatıp, geç kalktığım vede yılbaşı takıntım olmadğı için, bende bir değişiklik yok, baca dibinde elinde kadehle sabahlayanlar düşünsün..! Yalnız, hep birlikte nice güzel avlar yapmak dileğine gönülden katılıyorum... Yakın bir zamande buluşmak ve olta sallamak dileği ile, Allah' a emanet ol...Selâm ve dua ile... ray: :wave:
Pardon...Bir saat kadar ufak bir gecikmeyle ilk mesaj sayılabilir, Yusuf Biraz geç uyandın galiba hihi
sizlere de hayırlı akşamlar güzel istanbulun güzel insanları... inşallah ilk fırsatta sizleride tanırım tanışırız,oltalarınız balıksız kalmasın..
İnşallah ilk fırsatta tanışırız, biz hemen her hafta sonu boğazda organizasyonla bir araya geliyoruz, ne zaman müsait olursanız bekleriz ayrıca davet gerekmez.Anadolu Kartalları sayfamıza arada bir bakmanız yeterlidir. Ayrıca eşimin memleketi olması sebebiyle ortalama ayda bir İzmite geliyorum, o zamanda zaten hemen sizlere haber verir, müsait olan arkadaşlarla birlikte avlanma ve sohbet etme fırsatını yakalarız.Sağlıcakla kalın, avlarınız daim ve bereketli olsunreeling
Fatih merhaba, mamunlar hala taze duruyormu? Ayrıca balık çıkmazsa onlar ısıtılıp yenebiliyormuymuş:hungry:
merhaba övünç ; iyi şükür walla bis bi katıldık organizasyona ulaşlı tarflarında ama sen çalışıyormuşsn güsel kadro oldu , olman lazmdı senin de balık sorma gitsin , herkes erhan abi kadar şanslı olmuyor
bu arada isa bey , fatih zaten mamun pişirme uzmanıdır yanlışım varsa yanlış desin ama diyemez . bizzat şahit oldum