Anlaşıldı, hepiniz birlikte avdasınızreeling Umarım bu sefer eşkinaları alırsınız Yoksa marinada mezgittemisiniz Raporlarınızı dört gözle bekliyorum, rastgelereeling
Nasıl yani ya Tamam anladım, beni bekliyorlar... Merak ettim sizi, hele bir anlat bakalım Erhan abi ve Barışta varmıydı yanında, nereye gittiniz, yine Herekemireeling
yılbaşı tatiline çıkmıştır o balıklar burdan tüm izmitli istanbullu dostlara hayırlı seneler diliyorum umarım 2012 de hep birlikte nice güzel avlara ve organizasyonlara imza atarız selamlar herkese..
Mutlu yıllar Tüm İzmitli dostların yeni yılını kutlar, yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim... Yeni yılda hep birlikte bol trofeli avlarda buluşmak üzere, Alaha cc emanet olun, sağlıcakla kalın:thumb:
Erhan abi ve Barışta varmıydı yanında, nereye gittiniz, yine Herekemireeling [/QUOTE] ___________________________________ Heeee..! Bende vardım barışta vardı...! Sen niye yoktun.. yeni yıla girme telâşından fırsatmı bulamadın, yoksa...! Neyse Barış, fatih, ersin ve ben, mahşerin 4 atlısı, akşam saat:19.00 sularında malum yerde, birlikteydik... oltalar hazırlandı, yemlenip suyla buluşturuldu, beklemeye başlandı, bu arada barış, ufak ufak semaveri dumanlatmaya başladı, bir müddet sonra muhabbet arası baktım benim şamandıra batıp batıp çıkıyor, heman müdahale edildi, iki köstektede 2 eşkina hooked keyif ve hep beraber hecanla kenara alındı, ama ikiside istenilen ölçüde olamadığından, idk biri suya iade edildi, diğerinin ömrü yetmedi, mücbir sebeplerden alı konulmak zorunda kalındı... olta yeniden yemlendi suya gönderildi, muhabbet ve çay eşliğinde beklemeye başlandı, aradan fazla bir zaman geçmeden bizim şamandırada yine dalıp çıkmalar vardı, bu sefer tek eşkina karaya alındı, ama onunda vasıfları uygunsuz olduğundan geldiği gibi iade olundu.. ve bir dahada ne bir vuruş nede şamandıra hareketi görmek nasip olmadı..! Gece geç vakit, saat: 02.30 sularına kadar semaver ve sohbetle geçti, balığın kaybolmasıda balıklar alındıktan sonra suda yakamoz meydana gelmesine bağlandı, balıkta kestiğinden bizde dönüş yolunu tuttuk istemesekte, balık, semaver, çay, hoş sohbet ve muhtelif kişilerin kulaklarının çınlatılması ile, hihi tekrar, bir başka eşkina gecesinde buluşmak üzere, birbirimize veda edilerek sonlandırıldı.. Tüm dostlara ve sevelere selâmlarımızla.... mrsparkle :wave:
Yasir şu çatır çatır misina kopartan eşkinaları bir ziyaret etsek..! nasıl olur..!!!? birde bizim misinaları kopartsınlarda biraz adrenelin olur diyorum ne dersin..!? Özelden yazabilirsin, birlikte gidebiliriz..! Selâmlar...
Nerde bu millet ya..! kimsecikler yok meydanda..! idk Herkez, bir şelkilde, baca dibinde nail babayımı beklemedemi ne..! idk hihi
Erhan abim, sesini duydum mutlu oldum Arkadaşlarla çok güzel bir gece geçirmişsiniz, yanınızda olmayı bende çok isterdim, kısmet diyelim Bir dahaki org'a yetişirim inşallahreeling
___________________________________ Heeee..! Bende vardım barışta vardı...! Sen niye yoktun.. yeni yıla girme telâşından fırsatmı bulamadın, yoksa...! Neyse Barış, fatih, ersin ve ben, mahşerin 4 atlısı, akşam saat:19.00 sularında malum yerde, birlikteydik... oltalar hazırlandı, yemlenip suyla buluşturuldu, beklemeye başlandı, bu arada barış, ufak ufak semaveri dumanlatmaya başladı, bir müddet sonra muhabbet arası baktım benim şamandıra batıp batıp çıkıyor, heman müdahale edildi, iki köstektede 2 eşkina hooked keyif ve hep beraber hecanla kenara alındı, ama ikiside istenilen ölçüde olamadığından, idk biri suya iade edildi, diğerinin ömrü yetmedi, mücbir sebeplerden alı konulmak zorunda kalındı... olta yeniden yemlendi suya gönderildi, muhabbet ve çay eşliğinde beklemeye başlandı, aradan fazla bir zaman geçmeden bizim şamandırada yine dalıp çıkmalar vardı, bu sefer tek eşkina karaya alındı, ama onunda vasıfları uygunsuz olduğundan geldiği gibi iade olundu.. ve bir dahada ne bir vuruş nede şamandıra hareketi görmek nasip olmadı..! Gece geç vakit, saat: 02.30 sularına kadar semaver ve sohbetle geçti, balığın kaybolmasıda balıklar alındıktan sonra suda yakamoz meydana gelmesine bağlandı, balıkta kestiğinden bizde dönüş yolunu tuttuk istemesekte, balık, semaver, çay, hoş sohbet ve muhtelif kişilerin kulaklarının çınlatılması ile, hihi tekrar, bir başka eşkina gecesinde buluşmak üzere, birbirimize veda edilerek sonlandırıldı.. Tüm dostlara ve sevelere selâmlarımızla.... mrsparkle :wave:[/QUOTE] güzel olmuş abi bir daha ki organizasyonda görüşürüz inşallah. herkese mutlu yıllar
Hayırlı seneler İzmit, hala 2011'de kalmış burası, henüz uyanan yok galiba Yeni yılın ilk mesajıda benden olsun Yeni yılda hep birlikte nice güzel avlar yapmak dileğiyle hoşçakalın
___________________________________ Heeee..! Bende vardım barışta vardı...! Sen niye yoktun.. yeni yıla girme telâşından fırsatmı bulamadın, yoksa...! Neyse Barış, fatih, ersin ve ben, mahşerin 4 atlısı, akşam saat:19.00 sularında malum yerde, birlikteydik... oltalar hazırlandı, yemlenip suyla buluşturuldu, beklemeye başlandı, bu arada barış, ufak ufak semaveri dumanlatmaya başladı, bir müddet sonra muhabbet arası baktım benim şamandıra batıp batıp çıkıyor, heman müdahale edildi, iki köstektede 2 eşkina hooked keyif ve hep beraber hecanla kenara alındı, ama ikiside istenilen ölçüde olamadığından, idk biri suya iade edildi, diğerinin ömrü yetmedi, mücbir sebeplerden alı konulmak zorunda kalındı... olta yeniden yemlendi suya gönderildi, muhabbet ve çay eşliğinde beklemeye başlandı, aradan fazla bir zaman geçmeden bizim şamandırada yine dalıp çıkmalar vardı, bu sefer tek eşkina karaya alındı, ama onunda vasıfları uygunsuz olduğundan geldiği gibi iade olundu.. ve bir dahada ne bir vuruş nede şamandıra hareketi görmek nasip olmadı..! Gece geç vakit, saat: 02.30 sularına kadar semaver ve sohbetle geçti, balığın kaybolmasıda balıklar alındıktan sonra suda yakamoz meydana gelmesine bağlandı, balıkta kestiğinden bizde dönüş yolunu tuttuk istemesekte, balık, semaver, çay, hoş sohbet ve muhtelif kişilerin kulaklarının çınlatılması ile, hihi tekrar, bir başka eşkina gecesinde buluşmak üzere, birbirimize veda edilerek sonlandırıldı.. Tüm dostlara ve sevelere selâmlarımızla.... mrsparkle :wave:[/QUOTE] ortam iyiymiş ya keşke çalışmıyor olsaydım da katılabilseydim size.. az çok balık olması da çok güzel haber inşallah büyükleride vurur arasıra,evet yakamoz eşkinanın avının en büyük düşmanı ama keşke yakamoz varken mırmıra deneseydiniz malum avlaktan verim alabilirdiniz diye düşünüyorum.. semaver vs.. muhabbet sohbet zaten en baba trofeye değişilmez güzel keyif olmuş.. selam ve sevgilerimle..