Yettim Yusuf Selamun aleyküm İzmitli Dostlar, ben geldim Erhan abinin henüz saati gelmedi yada marinada mezgit peşindereeling Fatih ders çalışıyor Barış malum (düşünce suçlusu) Övünç, muhtemelen işleri yoğunidk Ersin, bir dahaki av için mayonez ve çay peşindehihi Yakında hepsi çıkar ortaya, ben oraya sefere gelincereeling
Kendi adıma konuşmak gerekirse haklısın Erhan amca şu anda mezgitlerle,pisilerle uğraşıyordur. Barış,levrek peşindedir,google earth'den körfeze ulaşan dere ağızlarını araştırıyordur. Övünç nöbettedir. Ersin,yeni tadlar peşinde,mamun tarifleri arıyordur.
Fatih nasılsın, buzlukta mamun stokların sağlamdır inşallah, yakın bir zamanda ziyaretinize gelebilirim.Çok güzel eşkina, karagöz, mırmır ve mezgit için yeni takımlar yaptırdım, tabiki sizler içinde, denemek için sabırsızlanıyorumreeling Senin sınavlar ne zaman bitiyor, bende çıkarmayı o zaman yaparım
Erhan abiden naklen yayın yapamıyoruz malesefidk Yok yok, Erhan abiyi kandırıp acil bir telefon almamız şart oldu
Birileri mezgitmi dedi....! Evdeyim bir yere gitmedim, gözüm yerse demiştim ya..! yemedi..! idk TV'de Bir program vardı onu izledim, anca geldim bir bakayım dedim doğu yakasında değişiklik varmı diye..! biraz hareketlenme gözüküyor, fena değil idare eder...! hihi
İstenildimi, dumanla, veya bir şekilde ulaşılabiliniyor...! kaldıki ev telefonumuda yazmıştım..! bir daha yazayım bir dahada yazmam...226 16 09 bu numaradan bana her zaman ulaşmak isteyen ulaşabilir... hihi
Gelirken sabriyide getir, arzu eden başkasıda olabilir, gelmek isterse.. evet eşkina, karagöz, mırmır ve mezgit için yaptırdığın takımları duydum bakalım nasıl bir şeylermiş gelince görürüz, inşallah... Beklemedeyiz...reeling :thumb:
oh oh oh Allah muhabbetimizi daha da arttırsın inşallah işten geldim yorgunum kulaklarımda çınlıyor bir bakayım dedim dostlarım abilerim kardeşlerim hepinize hayırlı geceler diliyorum selamlar..
selamun aleyküm herkese hayırlı günler hayırlı işler dilerim erhan abi davetin ve isa abiye tembihin için teşekkür ederim saol hayırlısı ile geliriz inş hepberaber. isa abi benim yanımda pek atamaz ama oltayı haberin olsun abi