abi ben izmirde ucuza alıyorum ama okadarda değil burada metro markette balık reyonunda görmüştüm 50 kadardı file içindeydi tam hatırlamıyorum fiyatı yazmıyım ama yuh demiştim abi okuyunca
Müsade senin... Sana hayılı işler, kolay gelsin...Selâm ve dua ile, Allah yar ve yardımcın olsun... :thumb:
Sen geldin bende tam tası tarağı toplamış çıkıyordum, şekilde görüldüğü gibi, in cin top oynuyor, canım sıkıldı, cevap yazdığımız yorumlar bile görülemiyor, dışarıda hava bulutlumu ne..! görüşmek üzere, selâmlar...
Selamun aleyküm Körfezin güzel insanları, işten gelip, yemeği yedikten sonra hem bizim hem İzmit kıyıdaki okumadığım mesajlara bir göz atayım dedim, biraz uzun sürdü.Maşallah muhabbet alıp yürümüşmrsparkle Şimdi cevaplara geçeceğim
Fazla uzağa gitmiyorum, buralardayım, sırada bekleyenler varda, gelmiş zaten, onada bir merhaba demek lâzım... görüşmek üzere, selâmlar...
Aleykümselâm... Hoşgeldin, sefalar getirdin... Evet Maşallah almış yürümüş muhabbetede hiç doyum olmuyor hani...! Tadından yenmiyor...!! hihi hihi
Eyvallah abicim, hoşbulduk Herkes birarada olunca muhabbetler doyumsuz oluyor:thumb: Dönüp bizim çocuklarada bir selam vereyim ya, ayıp olacak
Ah Erhan abicim, Sabri'yi tanıyınca anlayabilirsin ancak Sabri anlatılmaz yaşanır.İlk avımızda beni durmadan arayan bir arkadaş vardı ya, işte o... Erhan abi, özeldende aldım mesajı, davet için teşekkürler Ayın 22'si pazara geliyor, benim c.tesi akşamım orada müsait olur.Malum pazar akşama dönüş yolculuğu, ertesi gün iş, biraz zor oluyoridk Ben c.tesi gelirim, müsait arkadaşlarla ve seninle bir araya gelir sohbet ederiz, uyarsa avımızıda yaparızreeling Siz yine 22'sindeki organizasyona katılırsınız:thumb: Zaten biliyorsun hanımı ordaki evine bırakıp, mezarlık ziyareti, yeğenlerle boğuşma, akşam yemeğinde sonrada sıvışma faliyetini gerçekleştiriyorum.Eğer Sabride o gece nöbeti yoksa bir şekilde o da bize katılır.reeling[/QUOTE] __________________________________________________________ Satırlarından yanlış anlamadıysam..! 21. C.Tesi, burada olacaksınız, sabriyle beraber, öylemi..!? bu şekilde olursa marinaya takılırız, inşallah balıkta yapar reeling ... :thumb:
__________________________________________________________[/COLOR][/FONT][/B] Satırlarından yanlış anlamadıysam..! 21. C.Tesi, burada olacaksınız, sabriyle beraber, öylemi..!? bu şekilde olursa marinaya takılırız, inşallah balıkta yapar reeling ... :thumb:[/QUOTE] Biliyorsun ki ben eşimle C.tesi günü öğleden sonra gelebiliyorum.Sabrinin işi vardiyalı ve ne gün çalıştığını bilemiyorum, onunlada konuşurum.Ben sadece c.tesi gece avlanabilirim, pazar günüde yeğenleri gezdiriyorum.Pazar günkü ava o yüzden kalamam, gönlümden geçen sizinle eşkina avına gittiğimiz meraya gitmek, Barış ve Fatihlede konuşuruz.Gerekirse avımızı duruma göre bir hafta daha erteleyebiliriz:thumb:
Buradayım, :thumb: çok uzakta değilim, diyarımda, meskenimde belli..! Ben kimseyi unutmam zamanla anlarsın bunu, benim dostluğum pazara kadar değil..! mezara kadar sürer..! TABİ BU DOSTLUĞA HELÂL GELDİĞİNİDE HİSSEDERSEM..! pazara kadarda sürmeyebilir..! cyr Bu nedenle için ferah olsun...... bazen insanın kendi alemine dalmasıda gerekiyor galiba...idk neyse geldiğinde unutmassam konuşuruz...! Selâmlar...:wave: