iylik abi saol sende iyisindir umarım.. valla balık işleri sekteye uğradı abi dediğim gibi arabayı sattım ancak şubatta alacağım yenisini o yüzden şimdilik eksik malzeme giderme ve rapor takip etme modundayım sizde de yok bir haber sanırım zaten havalar epey soğuyacakmış karda geliyor diyorlar bakalım kısmet..
Ben iki gündür yatıyorum, boğazım ağrıyor, bir üşüme bir nöbet, nerede üşüttüm onuda anlayamadım, şimdi ne var ne yok bir bakayım dedim ama 2 gündür kimseler uğramamış...idk balık işleri araba yüzünden sekteye uğramaz, daha önce dediğim gibi..! ne almayı düşünüyorsun kafanda düşündüğün birşey varmı..? Evat bu hafta baya bir soğuyacak diyor, olmazsa baharı bekleyeceğiz mecburen ne yapalım, kısmet... Kendine dikkat et görüşmek üzere, Selâmlar....
Sağolasın, soğuk algınlığı, haralde 1-2 güne kadar ayaklanırız... Amin, Sende iyisindir umarım, güzel bir pazar günü reeling geçirmişsiniz tebrik ederim... Görüşmek üzere, Selâmlar...
Teşekkürler Erhan abi, kendine iyi bak, havalar iyice soğuyor dikkat et Tekrar geçmiş olsun, hayırlı akşamlar
geçmiş olsun erhan abi aman dikkat et kendine daha ne balıklar tutucaz beraber saolasın abi düşünmen bile yeter bunu unutmam özelden yazayım düşündüğüm modelleri aklında bulunsun abi,şu soğuklar bir geçsin hayırlısıyla lodos estiği zamanları kollarız kış ortası lodos genelde balık açısından iyidir bildiğim kadarıyla..
Sağolasın övünç, dikkat ettiik yine yakalandık... İnşallah Allah ömür versinde, balıkta yaparsa tabiki tutarız, Artık eski kışlar gibi kış olmuyor, arada iyi havalarda olabilir... önemli olan ocak, şubat, mart , ondan sonrası Allah kerim... Selâmlar...
Geçmiş olsun olsun erhan amca,ALLAH (cc) şifa versin,dikkat et kendine daha çookkk balıga gidecegiz. Yusuf sanada sınavlarında başarılar dilerim.
Erhan abim, nasıl oldun, inşallah daha iyisindir, Allah cc acil şifalar versin Gerçi yine formundasın, gördüğüm kadarıyla Fatih kardeşim, sen nasılsın Ayrıca senin ne işin var buralarda, bu aralar derslerden kafanı kaldırma Allah cc zihin açıklığı versin, başarılar:thumb: Hem unutma muvaffakiyet Allah'dandır:thumb:
Hmadolsun iyiyim,hep ders hep ders olmazya arada bakıyorum forum,muvaffakiyet ALLAH (cc) dandır ama yattıgı yerden kimse muvaffak olmaz o yüzden çalışmaya devam
Bende aynı şeyi dedim ya, kafanı derslerden kaldırma diye Ayrıca bunlar ne sınavı, sen aynı zamanda üniversitemi okuyorsun