sorma bende geçen yaptığım hatanın ceremesini çekiyorum sabah evdeyim öğlen cuma sonra işlerin peşine düşerim takımlar bile hazırdı kanlıca için hatta orası için 3 tane özel takım yaptım kısmetse c tesi ye artık sağlık olsun
deniz 3 iğne yeşil 12 ye 10 çapari 1 beyaz tüy siyah iğne 5 no 0.22 köstek çino için 2 iğne yeşil 12 ye 10 çağari 1 kahve tüy siyah iğne 5 no 0,22 köstek çino için 2 iğne yeşil 12 ye 10 çapari 4 1 siyah kahve tüy 3 no beyaz iğne 0.22 köstek 30 cm kurşun böşluğu 5no hırsızlı iğne senin dediğin gibi kurşun fırdöndüsüne
cumartesi kısmetse özenerek yaptım bayağı düğümlü düğümsüz fc normal 22 28 ne ararsan hepsinden kısmetimde yokmuş ne yapalım
Onlar seneye işe yarar anca.. Sabri ben de yatayım.. Uykusuzum bu hafta zaten.. Hadi sana da hayırlı geceler..
cumartesi gündüz gölcük kavaklıda olacağım. Bu aralar ne çıkıyor ? giden var mı ? mezgit iyi çıkıyordu en son 2 ay önce gitmiştim . arada mırmır alanlar oluyordu. Son durum nedir acep ?
Ooo... Geldikmi..? Nevar, neyok, keyifler iyidir inşallah... Olursa nereye gitmeyi düşünüyorsun..!? Herekeden iri mercan alıyorlarmış..ona göre... hihi İsadan haber varmı yarın gelecekmi acaba....
Biz bir kesinleştirelimde isa abiye barışa haber veriririz. Senin niyetinde var mı? 7/24 burdasın nerede ne var sen bilirsin abi
Bugün cumadan sonra, çantasını bulduğumuz kişiyle çay içip sohbet ederken o bahsetti baya iri mercan almış, birde narlıda minekop alıyorlarmış... benim bildiklerim bunlar...
Çantayı teslim ettin yani Narlı işi olmaz ama hereke tarafına gidilebilir,hani o bahsettigimiz yer ise ateş de yakarız orda çok rüzgarda almaz.?