Hamdolsun iyiyim ,10 gün kadar siteye girmeye fırsat bulamadım, dedigin gibi çok boş kalıyor burasıda kimseyede hatır koyacak degilizya neden girmiyor neden yazmıyorsun diye ee sen nasılsın isa abiye ulaşabildiniz mi?
Ne O..! teslim etmemmi zannediyordun YOKSA..! Demekki hakkımda şüphelerin varmış demekki...! idk cyr O bahsettiğimiz yer neresiydiki acaba...idk
Al yanaklı yemesini seviyorsan ... tutmasınıda bilmen lâzım bence... ben hiç tutmadım çünkü ama, sorar öğreniriz...
erhan abi ben mercan alıyim senin için sakıncası yoksa Mercandan bahsettin dikkatimi dağıttın sonra gittin anlamında söyledım abicim
Bende yabancıyım, alyanaklım neye deniyorki, ben mercanada deniyor diye biliyorum, ama yanlışta biliyor olabilirim...
Çupra nın çeşidi abi ama mercana deniyormu bilmiyorum Eğer ki bulursan öyle bir balık aradaki farkı anlarsın demiyim yaşarsın Fatih yarın org var galiba rüzgar yağmur yakından takiptesin
Çupra nın çeşidi abi ama mercana deniyormu bilmiyorum Eğer ki bulursan öyle bir balık aradaki farkı anlarsın demiyim yaşarsın Yukarıda belirtmiştim, yanlış bilebileceğimi...bulursam, aradaki farkı hem anlarım hemde yaşamaya çalışırım...!
abicim hatlar karıştı bende iyicene ben anlamadım mercanada deniyormu denmiyormu yada konuyu kapatalım yan yana gelince konuşuruz yoksa anlamaya çalısırken yakıcam balataları
Erhan abi, bu güzel ve kocaman sazan avın için tebrikler, umarım yem olarak mercanı feda ettiğine değmiştir:laughing: :laughing: :laughing:
Vallahi bugüne kadar ne sazan avına gittim, nede sazan yakaladım...hem yemleme işlerindende hiç anlamam...! idk bu işleri bilenler çok daha iyi bilir, onlara soracaksın... ben mercanı yakaladım diyenin yalancısıyım...! Yoksa kimseyi yemlemek bu güne kadar aklımdan geçmedi, bundan sonrada geçeceğini sanmıyorum bülbülün çektiği dili belasıdır...misali en iyisi herşeye he, he, he deyip geçmek en iyisi galiba....