Hayırlı günler Fatih, nasılsın Hala kararsızım gelip gelmemekteidk hava durumu hiç iyi görünmüyor bu tarafta
Abi sen demiyormuydun yarı izmitli sayılırım diye,bu lafı başkası söylerse anlardım da seni anlayamadımdk
Hayırlı, mutlu ve sağlıklı günler... Sen %50..! İZMİTLİ...!! DEĞİLMİYDİN..!? yanlışmı biliyorduk yoksa...!! idk hihi
bugün öğleden sonra gittiğim kanlıca avı hava durumunun sekteye uğratması sonucu ileri bir tarihe kalmıştır kandilli tek tük balık yoğun kalabalık vardı vaniköy hiç balık 4 kişi vardı
Aleykümselam, sağlık olsun abi sonradan acısını çıkarırsın. Bende şu anda yalova-esenköy'deyim,hava ççok bozuk burda şiddetli poyraz ve yağmur var,en azından istavrite atarım diyordum ama ne mümkün.
Yok amca,işyerindeyim şu anda ama işde degilim,mecburen esenköye geldim bu akşam burda kalacagım,gelmişken 1-2 olta atarım dedim ama ne mümkün
Bu aksam saat 17:00 gibi kavaklidaydim. 1 saat kadar tavuk yemli mezgit takımı attım fakat tek bir vuruş dahi yok.sonra şiddetli fırtına çıktı , takımları nasıl topladığımı bilemedim.eşyalar suya düşmesin diye herşeyi kucakladığım gibi bagaja attım.maalesef bu günde elim boş eve döndüm
canın saolsun benim takımlardan gidenler var bir anda ortalık toz duman oldu kanlıcada fatihle de aynı şeyi konuştuk boşver çıkarırsın sonra acısını