Banadamı demiştin yoksa..!? içinden falan, duyamadımda...idk Keşke başka şeyler deseydin, düşünseydin bak olacakmıştı..!
Yanlış anladın galiba... Kendin için olmasını istediğin şeyleri düşünüp isteseydin demek istemişdim...hihi
Ne demek abi.Her zaman aranızda bulunmak isterim. Güzel arkadaşlıklar kurulmuş. İlk olacak fırsatta bende aranızda bulunmak isterim.
Seyrek git dostuna, kalksın ayak üstüne... Sık git dostuna, yatsın sırt üstüne misali.... Sende onun için seyrek gösteriyorsun galiba kendini... hihi İnşallah, herzaman aramızda yerin var olduğunu bilmeni isterim, ben birkaç günlük dostluklar peşinde değilim, ömür boyu sürecek kalıcı dostluklar arıyorum bu yalan ve üç günlük dünyada... Görüşmek üzere, Selâmlar, Allaha emanet ol....
Teşekkür ederim sağ olun. İnşallah sizlerde iyisinizdir. Bu ara hava soğuk işler yoğun olduğundan hem balığa hemde foruma ara vermiş bulundum.Daha sık aranızda bulunmaya çalışacağım. Turna sezonu yaklaşıyor.Şunun şurasında Nisan'a ne kaldı? Eksikleri yavaştan toplamam lazım. Denizde avlanalım dedik.Bir kaç sefer yokladık. Ondan da bir şey alamadık.Hava biraz düzelsin,hep beraber avlanmak isterim.
Çok şükür iyiyim Evet havalar soğudu birden ama bence bu balık tutmaya kısmen engel tatlı su hakkında hiç bilgim yok sayılır ama denizde kısmetini aramaya devam et bence ne zaman ne çıkacağı belli değil özellikle sizin orası gibi bereketli biryerde denemeye devam forumda da mümkùn mertebe görmek isteriz tabiki erhan abi gibi büyüklerimiz olduğu müddetçe bana pek birşey söylemek düşmez burda ama erhan abi ve arkadaşları yakın gördüğümden kendime içimden geçenlerin birkısmını yazdım Allaha emanet ol kendine iyi bak
Sanada hayırlı akşamlar Sabri, maşallah hiç ara vermeden devam, yakında forum yöneticileri sana plaket verirler herhalde Biraz nefeslende, evden kovulma sakınhihi hihi