Sabrinin hiç boş vakti olmaz, kendisi hiperaktif ve oldukça sosyal bir insandır Seminer, kurs, eğitim ve balık tutmak günlük uğraşları arasındadır Sadece çalışırken işyerinde müsait olabiliyor ve o zaman cepten forumda oluyor
Maaşallah de abi bu arada bizim arkadaşlar geldi bana müsade hayırlı akşamlar herkese Allaha emanet olun
Konu ile alakasız olacak ama bir soru soracagım sizlere;pas sökücü ile oltanın yüzük kenarlarındaki pası söksek yüzüklere bir zararı olur mu ?
Pas sükücü sık, paslar yumuşayınca güzelce bezle sil kurula, suyla yıka pas sökücü kalmasın, nemi iyice kurula iyice kuruduğundan emin olunca tırnak cilâsı sür, faydası olacaktır umarım, çok paslıysa değiştir gitsin, fazla tutmaz heralde, ama değiştirirsen beyaz nikelâj gibilerden taktırma...! kahve rengi olanlar var, onlardan taktır, birkaç kuruş pahalı öbürüne nazaran ama , öbürü gibi çabuk paslanma en azından...
İyiyim çok şükür, sende iyisindir umarım, bugün pazar, yem olayı zor, önümüzdeki hafta içinde nerde ne çıkıyo bilgisi olursa belki olabilir, çarşambaya kadar hava 3-5 derecede ısınacakmış, ondan sonra yağmur cumartesiye kadar diyor, tabi tutturabilirlerse bakalım...duruma göre ya yatarız yada biryerlere gideriz, şimdiden bilemiyorum...idk
Ve Aleykümselâm... Hayırlı geceler, Allah cc emanet ol, Allah cc rahatlık, sıhhat ve afiyetler versin... :wave:
Selâmünaleyküm.... Cümleten, hayırlı sabahlar, hayırlı günler, hayırlı akşamlar, Keyifler iyidir umarım... :wave: