Çiğ köfta bahane...! Yemediğimi biliyorsun galiba...! :hungry: buyurmak isteyen nereye gelecek..! Bir türkü var ona benzemiş biraz.... "Herkes kesesinden yesin, içsin. ziyafetim var benim" hihi (çiğ köfteye koyunmu, dana etimi kullanıyorsun..!?)
Hiçte fena olmaz hani, böyle olmayacak anlaşılan.... hihi Klavuzla anlaşırızmı diyorsun...İNŞALLAH DİYELİM........ hihi
İyiyim sağolasın... Keyiflerde iyi sayılır, balıkta tutabilsek dahada iyi olacak... Ne o biraz sinirli gibisin hayırdır...!? idk birşeyleremi sinirlendin yoksa... Hayırlı geceler sende Allah cc emanet ol...Selâmlar....
İnş balıkta tuttuğumuz zaman olur abi Evet abi biraz kızdım bişeylere ama şuan iyiyim Allaha emanet ol abi
Muhabbeti geçmedi sanırım aramızda nerden bileyim yemedigini Buyurmak isteyen evime gelecek nereye gelecek!!! O türküye neresini benzettin anlamadım. Son olarak etsizçiğköfte yapıyorum.:thumb: Herkese selamlar...
Öncelikle muhabbetine doyamıyorum... İnsan arasıra dumanla haberleşmeye gelir... özletme kendini bukadar...cyr Tabiki geçmedi, espiri olsun diye dedim, evdede çiğ köfte savaşları oluyorda o nedenle... Ama biz senin evini bilmiyoruzki...! (güççük emrah..! cyr) Benzeten benzetmiş boşver sen.... İçinde et olmayan şeye köfte nasıl diyorsunuz anlamıyorum, kendinizi neden kandırıyorsunuz...! idk hihi :laughing: Bizdende Selâmlar... Arada sırada boyunu gösterde, görüşmesekte, Haber almış olalım, değilmi... Görüşmek üzere... :thumb: mrsparkle
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugün iş nedeniyle izmitteydim.Transit giriş çıkış yaptığım için kimseye haber veremedim Maşallah Sabri, her zamanki gibi formdasın yine, daha istirahat etmedin mi sen
edemedim abi otobüste sızmısım biraz kadıköyden önce ümraniye yaptım bende aklımda bişey vardı bi uğrayıp bakıyim dedim sahibi oldum isa abi bu arada aleyküm selam
Hayırlı akşamlar... transit, mransit, otobandan gelsende, gelmesende benim evin önünden geçiyorsun, bir alo deseydin, ayak üstü iki lâfın belini kırardık yol kenarında, veya kahvede bir çay içimi, en azından, daha evvel geleceğini bilseydim, sipariş bile verebilirdim...Yeğenimi almaya geldin yoksa...! neyse hayırlısı olsun....idk Görüşmek üzere, Selâmlar.... Not: Bir daha olmasın...! mrsparkle
Haklısın abi, lakin yanımda başka bir arkadaş daha vardı Yoksa mutlaka arardım seni, iş için gelmiştik ama işimiz olmadı.Hazır gelmişken yeğenide alayım dedim