o ne abiler şifreye geçmişiniz yine cine5 ilk yılları gibi 5 dakka açık sonra hemen şifre sizdede aynı 2 mesaj açık sonra şifre yeter Şifreli yayına hayır Şifreli yayına hayır Şifreli yayına hayır
Bundan sonra birde böyle deneyelim dedik, açık açık türkçe konuşunca anlatamıyoruz sıkıntımızı..!! idk birde böyle deneyelim dedik belki daha iyi sonuç alırız belli olmaz kimbilir...idk banghead...imza Tatar RAMAZAN... mrsparkle
Sabri şifreyle birbirimizi daha iyi anlıyoruz Fazla kafayı yorma sen, yoksa balataları yakarsın yine:laughing: :laughing: :laughing: Yakışır, Ramazan abi:laughing: :laughing:
Var demek ki abi okullar kapanınca böyle oldu Yada kardeş yiğen akraba onları gezdiriyorlardır yada bilgisayarı onlara vermişlerdir :laughing:
Yakışır, Ramazan abi:laughing: :laughing:[/QUOTE] Diyenlerin yalancısıyım.... '' Kişiyi nasıl bilirsin? Kendim gibi '' sözü demekki boşa söylenmemiş....! :laughing: :laughing: :laughing:
Önemli olan ZOR...!!! zamanda konuşmak, Boş zamanda değil...!!! Kaldıki okula giden bebesi olan kim var..! idk bilemiyorum yani....Neyyyysssse...!!! hihi
Erhan abi, döktürdün bugün yani İlkindeki manzaralar nefisti, ikincisi ise hüzünlü bir şiir Mini konser için teşekkürler:thumb: Cümleten hayırlı geceler ve hayırlı cumalar diliyorum, hepiniz Allaha cc emanet olun...
Ara ara böyle birşeyler koyarız memnun kaldıysan... Bazende başka ağırlık merkezlide koyabilirim, mehter ve benzeri şeylerde olabilir istersen, bizde ne istersen var anlayacağın... Cümleten hayırlı geceler ve hayırlı ve bereketli cumalar, Cuman mübarek olsun...Allah cc yar ve yardımcın olsun... :wave:
SELAMUN ALEYKÜM Hayırlı sabahlar Hayırlı günler Hayırlı cumalar Allah işinizi rast, gücünüzü kolay eylesin. Allah sağlık, huzur, mutluluk versin Allah herşeyi gönüllerimize göre hayırlısı ile versin Allaha emanet olun
AKLIMA GELMİŞKEN DIŞARIDA KAR HERYERİ KAPLAMIŞ VE ŞUAN İTİBARİ İLE TOPRAK GÖZÜKMÜYOR LÜTFEN HAYVANLAR İÇİN SU VE EKMEK BIRAKIN SU DONMASIN DİYE ARADA KONTROL EDİLİRSE DAHA GÜZEL OLUR TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE