Ve Aleykümselâm, Hayırlı akşamlar... Anca oturdum, neyseki birşey kaçırmamışım...idk kimsecikler ziyarette bulunmamış... Çökmüş burası ÇÖKMÜÜÜÜÜÜŞ...te cyr YOK....!!!! Vah..! vah..! vaaaah..!!
Erhan abi sen gelmezsen ben gelmezsem o gelmezse kim gelecek ara arada olsa karalamak lazım bişeylerki kimse yok zannedilmesin değilmi
Sen gelmezsen, ben gelmezsem.....idk ..... gerisi...idk sen istediğin kadar karala...yok zannedilmeyenler, yinede fark ediliyor...! gözden kaçmaz.... hihi
kar kış felaket abi gelme sakın körfeze sen en iyisi istanbul da kal arkadaşlarla balığa git sabri yi unutma giderken
Hayırlı geceler, çok şükür kendi adıma iyiyim...körfezde havalarda güzel, bugün akşam üzeri toz gibi bir çisenti oldu kısa bir süre hapsi o, yoksa hava kapalıda olsa ılık, çok soğuk olmayan bir hava var. Büyük oğlan bu akşam arkadaşını götürdü çarşıya dönüşte bak bakalım marinada ne var ne yok dedim, bakmış iki kişi vardı onlarda oltaları atmış muhabbet ediyorlardıi kova balık falanda yoktu dedi, balık olsa en azından 3-5 kişi olurdu, balık yapsa hava bozmadan bir gideyim istiyordum. Cuma günü trakyadan kar geliyormuş, hayırlısı bakalım, bu sene kış kış yapacak gibi...idk Bu akşam misafir vardı, onun yanındada oturamadım anca oturdum ama şimdide sen yoksun galiba...Hayırlısı olsun...Görüşmek üzere, Selâmlar... :thumb:
Ve Aleykümselâm, cümleten... Yeni yüzleri aramızda görebilmek baya güzel doğrusu... Herkese, görüşebilmek dileğiyle... Hayırlı günlar...Selâmlar... :wave:
Muhabbetinizede doyum olmuyor...idk ...tadından yenmiyor.... herkese hayırlı akşamlar...en yakın, ileriki bir tarihte buluşabilmek dileğiyle, Selâmlar.... :wave: ray2:
Herkese hayırlı akşamlar, hepiniz iyisinizdir inşallah Hayırdır Erhan abi, nereyeidk Yolculukmu var Boşver be abi, müsait olanlar katılır sohbete, elbette gönül isterki hep birlikte muhabbet olsun ama her zaman uymayabiliyor, malum iş güçidk Yeter ki irtibatlar kesilmesin, gönüller bir olduktan sonra mutlaka bir yerlerde biraraya gelinir :thumb: mrsparkle