Selamun aleyküm Bir selamda benden olsun dostlara Erhan abi ve Fatih kardeşim, nasılsınız sağlık durumları iyidir inşallah Fatih yine çok cool gördüm seni Erhan abi, sen hala Sabriyi anlamayamı çalışıyorsun Ben sana demedim mi, "Sabri anlatılmaz yaşanır" diye Fatih'i bende anlayamadım ama hihi
Eyvallah Sabri, dükkanı kapatmadım, elemanlar var, ben erken çıktım.İşin tadı tuzu olmayınca, dükkanda duramıyorum, moralim bozuluyor..
Çok şükür iyiyiz, sağlığımda iyi, bugünde sanki bahar havası gibi bir hava var, marinanın mezgit yaptığını bilsem gitmek isterim doğrusu... Galiba haklısın sabri konusunda..! yavaş yavaş sana hak vermeye başlayacağım galiba... İşin kötüsü, bizim fatihte huyundanmı, suyundanmı bilmem ona benzemeye başladı sanki...idk hihi hihi
Sana ayak uydurmaya çalışıyorum..! idk belki senin dilinden anlayabilirim diye ama...idk anlayamayacağım galiba....idk hihi hadi hayırlısı...
Fatih kardeşim, iyi olduğuna eminmisin hihi Acaba jenerasyon farkımı var Erhan abi, yeni nesili anlamakta zorlanıyoruz
Eski olupta, cilalı taş devri nesli değillerya..! arada olsa olsa 25 sene varki oda çokda önemli değil...!!