Abi son hava raporuna göre senin kocaeline gelmene sakınca oluşturacak bir durum söz konusu degilmiş isa abiyi al gel
İnş o da olur ama şu aralar bu iş zor biraz maalesef Benim yada bizlerin yerine sen tut biraz da şenlenelim haberlerden bende ö sonra burada bir yere gitmeyi düşünüyorum kısmetse bakalım
Maşallah keyfin yerinde Allah daim etsin Sabriyi tanımışsınız, fırtınalı hava ve yağmurda balığa gitmeye bayılır
Yok abi bir mercan dır alyanakdır pisidir muhabbeti yanlış anlaşılması dönüyor ortada,noktalamak istedim.
Şaka bir yana, mercana bayılırım, egede özellikle çanakkale sarozda çok güzel antenli mercanlar çıkıyorreeling hooked
Hep beraber inş geç gidicem ama bakalım kısmetimize ne çıkıcak yada çıkmıyacak aynen senden de güzel haberler bekliyoruz inş
İşte bende bu sanal aleme alışamadım heralde...idk..ki, sazan, mercan, çupra, alyanaklım ın sanallarınla..! gerçeklerinide karıştırıyorum... işin ters tarafı bende sanal alemde yaşamadığımdanmı nedir, sanallla gerçek alemi birbirine karıştırıyorum demekki... idk galiba gerçek alemde kalmak lâzım, sanal aleme fazla bulaşmamak lâzım galiba...
erhan abi hep gelin diyorsun sen orada bi organizasyon ayarlayıp arkadaşlarla gelseniz buraya sizleri ağırlamaktan mutlu oluruz
Galiba böyle bir konu açılmıştı yakın bir zaman önce, bende şöyle demiştim, ben zaten boştayım, diğer gelebilecek olanlar hep çalışan kişiler, onlar kendilerine göre bir program yapsınlar bende katılıyım, dedim sanıyorum, ama demekki kimseden ses çıkmadığına göra......idk mutlu olacağınızdan eminim, şüphem yok zaten, bundan sonrada kimseye birşey demem, sütten ağzı yanan, yoğurdu kılimaya tutarak yermiş misali... doğru konuşunca... neyse demeyeyim birşey yine... Ben Allah cc sıhhat afiyet verdiği müddetçe, tamamen duygusal şartlarda uygun olduğu müddetçe hazırım...