Selâmünaleyküm... hayırlı günler... hava durumuna, balık durumuna..! göre bir karar veririz..! heves herzaman var zaten... hiç aklımızdan çıkmıyorki...hihi istersen sende katılabilirsin... Tanışmış oluruz bahaneyle...!
Maşallah 2,5 yılı aşkın bir zamandır siteye üyesiniz ama toplam 28 mesaj...Foruma olan katkınız çok büyük, süper raporlar ve paylaşımlarda bulunmuşssunuz ama şikayet dizboyuidk Kim nerede nasıl konuşacak yazacak sanamı soracak, babanızın forumundamı kirliliğe yol açıyor yazılan güzel temenni ve mesajlar, ayrıca Allahın selamına boş laf diyorsun, dolusunu sen yazda öğrenelim. Birde kusura bakmayın yazmışsın, kimseyi kırmak istemiyorsunuz öylemi... Forumu provake etmek istense ancak bu kadar yazılabilirdi.İşin en acı tarafı kendimden yaşça büyük bir insanı terbiyeli olmaya davet etmek....
Selamun aleyküm İzmitli dostlar, kusura bakmayın biraz gerildim.. Umarım hepinizin keyfi yerindedir, İstanbula ne zaman ava geliyorsunuz
Ve Aleykümselâm... Kusura bakacak birşey yok... Keyifler iyi, iyi olmasınada, arda bazen parazitler çıkabiliyor, nekadar istemesekte...idk neyse sepeti koluna herkez yoluna... ..... şey ürür kaervan yürürmüş, buradakiler hazır olduğu, ve hadi şu gün gidiyoruz dediği zaman.... hihi
Zaten yandaydım, gündüzden beri birikmişleri okuyordum... anca bitti yana yorum bile yaptım... gündüz verdik ya ses duymadınmı yoksa...! idk QUOTE=sabriyazici;918767]selamun aleyküm hayırlı günler izmit[/QUOTE]
Aleykümselâm, hayırlı günlereeer... Yeşil ışığın yandığı için geldim..! yanmasaydı zaten gelmezdim...
Allah cc razı olsun.. Rabbim cümlemize sağlıklı, sıhhat ve afiyet içinde birlikte balık tutacağımız nice mutlu uzun yıllar nasip etsin, İnşallah.. ray:
Bak sende 2 saat sonra buraya düşmüşsün... sanki benim karşı tarafa gelmem 2 saatten daha az gibi geldi bana...