haftasonu hava güzel, İstanbu'da köprüler de yemli iş yapar kanaatindeyim.. adamlar haftaiçi Galata'dan 1-3 kilo arası istavrit almışlar hem de tavukla
Hadi sende gel cumartesi AKŞAMI... belediyenin trenin kalkması yüzünden trenin boşluğunu doldurmak için belediye otobüsü kaldıracağını duymuştum, ama başlayıp başlamadığını bilmiyorum... idk
Erhan abi kanıma gırıyorsun lutfen sız saat kactan kaca kadar avda olcaksınız bırde mezgıte gıtceksınız dımı?
Bilemem artık, idk teklif bizden, gelmek senden... kanına falan girdiğimiz yok.. iftira atma... hihi biz 5 gibi 6 da olabilir o saatlarde marinada oluruz heralde, kaça kadar olur onu gelenler bilir gönülleri kaça kadar kalmak isterse artık, birde balık yapar yapmaz belli olmaz artık, evet mezgit ama hiçte ne geleceğide belli olmaz, istavritte geçen iyi geliyordu, gelincik olabilir, 2 ay kadar önce falandı ben el oltası atmıştım, poşet veya çöp geliyor zannettim, gelen kiloluk pisi balığıydı meselâ...KIsmet artık...idk
Kocaeli belediyesinin tren yolcularına yönelik otobüs seferleri gebze-kocaeli hattında çalışıyorlar ama saatleri seyrek bu durumda 2 secenek mevcut; 1.Yarım saat arayla kalkan otobüslerle direk kocaeli'ne gelmek 2.Banliyo treniyle gebzeye kadar gelmek, 2.A.Gebzeden belediye otobüsleri ile kocaeli'ne 2.B.Gebzeden izmit-gebze dolmuşlarıyla kocaeli'ne gitmek. Merak eden olursa gebze-izmit dolmuşlarının 5 tl ücreti var. İstanbul-kocaeli otobüsler 11 tl gibi bir rakamdı.
Ne oldu son kararın geliyormusun...!? Uyduramadınmı birşey...! sizde mazeret izni diye bir adet yokmu..!? hihi Barışta geliyo..! Semaverde gelecek ona göre...
Sen böyle anlatınca aklım bulanıyor,hastalık,cenaze işleri geliyor aklıma Yarın başhekimlige gidecegim inşallah hallederim,c.tesi günü güzel olacak gibime geliyor.
SEN BENİ DUYMAMIŞ OL YİNEDE..! BULANTI..! HASTALIK CENAZE İŞLERİ FALAN...! idk GELMESİN AJKLINA...! idk GERÇEKTEN HASTA OLMA SONRA BİDE AMAN...! hihi hihi :laughing: :laughing: :laughing: