herkese hayırlı akşamlar yavaş yavaş sezona hazırlanalım.iyice gevşedik derelerede gitmiyoruz.zaten1ay içinde derelerde balık keser.mayısta herkese rasgele.
bende merak ettim şansını deneyen olduysa nerede ve sonucu bildirirse sevinirim, bizde ona göre sezonu açmış oluruz, özellikle gebze tarafında eskihisar, atabay,muallim köy civarı
Yani balık yapmıyor. Kıraça avlamıyoruz değil mi? Not: İnternet ortamında büyük harflerle yazmak, karşınızdakine bağırmak anlamına geldiğinden, büyük harflerle yazmazsanız daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
degerli arkadaşlar malüm havaların şu sıralar soğuk olmasından dolayı balık malesef yok olanda kıraca ama kıraçaları tutmakta bizlerin prensibimiz degil diye düşünüyorum neyse biraz daha sabır arkadaşlar umarım bu sene güzel balık yapar bizlerde doya doya bir balık avı gerçekleştiririz.şuan sanırım herkez sıkı bir hazırlık içinde ne diyelim herkeze kolay gelsin oltaları bol olsun demekten başka birşey diyemeyiz.RAST GELE herkeze
Teşekkürler Sn.Yasin kardeşim,söylediklerinin hepsine katılıyorum. Üstelik nisan ayındaki ilk lüfer akınını hasretle kıyılarda dolaşarak bekliyorum. Hergün en az birkaç saat lüfere kaşık atmalıyız ki lüferin gelip gelmediğini anlayalım. Herkese rastgelsin.
Sevgili dostlarım,son iki gündür balığa çıkamaya başladım.Maalesef tık yok. Karagöz var dediler o da yok.Levreğe de attım o da yok.Lüferi yokladım o da yok. Anlayacağınız canlı yok,bekliyoruz.Olta atmaya devam kısmet artık.
sevgili olta balık avı ile uğraşan degerli dostlarım malüm kıyılarımızda şuan balıktan eser yok ama degerli sn.ismail köksal kardeşiminde dediği gibi inşallah nisan ayında kıyılarımızdan kısa döngülüde olsa lüfer geçişi bekleniyor umarım oltalarımızda lüfer görürüz.genel rapora sıra gelince malesef balık yok ama yılmadan balığı aramaya devam diyoruz herkeze bol şanslar
Haftasonu Eskihisarda ve Muallimköyde gerek sabah gerekse akşam hiç bir şey çıkmadı.Sanırım bu ay sonuna kadar buralar böyle gidecek...
bugün saat 18:00 de eskihisar fenerin oraya gittim balık tutanlar varmı diye, 5-6 kişi yarımşar kova kıraça doldurmuş bu gidişle sezon açılmadan bitecek gibi gözüküyor, neden tutuyorsunuz bunları dediğimde daha taze daha lezzetli oluyor dediler. bu gibi zihniyetlerede bişey yapamıyorsun, biraz daha üstelerine gitsem kavga ortamı çıkacaktı
bugün rapalayla biraz deneme yaptım malesef balık vurmasını bırak denizde yavru balık bile göremedim. inşallah bir aya başlar göçler. açıktada balık yokmuş aldığım duyuma göre.
Sn.Nurullah kardeşim,havaların ılındığından beri istisnasız her gün balıktayım.Oltalarım denizde, balık gelsede gelmesede.Sandalı olan arkadaşlarımın hepsi balığın kanalda olduğunu ve güzel balık aldıklarını söylüyorlar. Böyle gidecek değil ya illaki kıyıya yaslanacak bu balık.Balığın kıyıladığını oltalarımız denizde olursa anlarız. Her gün iki yemli olta, kaşıkla,ve de bir de rapala ile yoklamaya devam.Her gün 4 oltam denizde.