eskihisardada hiç birşey yok dün gezmediğimiz yer kalmadı bırakın istavrit yada kefali gümüş bile oynamıyordu suda zaten su halen çok soğuk su ısınmadan balık yapcagını sanmıyorum yani kısacası nisan sonuna dek böyle giderse bekleyecez arkadaşlar neyse bizde yılmak yok sabırla beklerken balıkları neşe ve umut içindede oltaları hazırlamaya devam ederiz nasıl olsa gelecekler =)
Cumhuriyet parkının yanındaki ömür taksinin üst tarafında bir tane yem dükkanı olacaktı oradan ya da Akça Camii caddesindeki malzemecilerden boru kurdu sülünez kaça marmara gibi yemleri temin edebilirsiniz. ama işinizi sağlama almak için balığa çıkmadan önce arayıp ya da daha önceden bildirip ayırtmanız iyi olacaktır zira yemsiz kalabilirsiniz. rastgele
özgür kardeşim cumhuriyet parkı altındaki malzemecilerde ya da parkın yanındaki ömür taksinin üst tarafındaki yemcide boru kurdu kaça marmara ya da sülünez gibi yemleri bulabilirsin. ama daha önceden ayırmanı tavsiye ederim sezonun hareketli olduğu zamanda yem olduğu halde herkes ayırttığı için bulamayabilirsin. rastgele.
merhabalar dostum bu aralar boru kurdu bulabileceğini pek sanmıyorum yinede tarif edilen yerlere bak dene şansısı eğer istersen yemcinin numarasını atarım özelden selamlar..
Sevgili dostlarım son iki üç gündür eşek istavriti bolca gelmeye başladı. Şamandıralı altına serbest 3 iğneli karidesle alınıyor. Boşu boşuna boru kurdu aramayın. Levrek veya ispendek tutacaksanız kıyıda köşede kalmış birkaç teke alıverin size yeter. Cümleye rastgelsin.
çok şükür iyiyim Erhan abi sen nasılsın. geçen gün öyle bi baktım marinaya hiç yoktu balık vuruş alan bile yoktu
Bu günkü kısmetime bir iskorpit geldi.Solumdaki baba bir lüfer,sağımdaki baba bir lüfer çekti.Toplam 10 kişiye 3 lüfer 3 eşek istavriti geldi haberiniz ola. Cümleye rastgelsin.
Lüfer,levrek,ispendek,iri istavrit,iskorpit maşallah akvaryum gibi... Gölcük'ten hiç ayrılmazlar mı?Şöyle bir geziye çıksalar Karamürsel'e gelseler görsek şunları,hem bizim buralar daha temiz Tüpraş yok,Gemi atıkları yok ne bileyim insan ister istemez daralıyor,latife ettim. rastgelsin iyi avlar.
İbrahim abi, balık size gelmiyorsa, siz balığa gideceksiniz Hem arada o kadar çok mesafede yokreeling
Sn.İbrahim kardeşim,dün akşam yatsı ezanında avlaktan ayrıldım.Ben ayrıldıktan sonra tutulan balık sayısı anormal artmış.Kısmetsizlik bende yani anlayacağınız.
bir saat oldu balıktan döneli ulaşlı tavalık eşkinamı verdi darısı herkesin başına ispari ve izmarit yok karamürselde aynı biraz daha sabır