tütünçiftlikte isavrit mezgit yok. karamürseldede yok. karamüselde büyük 1 metreye yakın zargana gördüm fakat alamadım. kefaller yumurta bırakacağı için ekmeğe bile saldırmıyor. şimdilik notlar bu kadar denemeye devam. karamürsel marinada kaşık denemeleri olumsuz. altınova tersaneler bölgesini ilerleyen zamanlarda deneyeceğim inşallah. herkese iyi geceler.
selam ismail abi.geçen yıl yaz sonunda değirmendere sahilinde geceleri boru kurdu ile istavrit avlayan "hoca" lakaplı kişi siz misiniz? hatta yanınızda genelde erdem abi olurdu. cevaplarsanız sevinirim.reeling
Dün eşimle gezmeye gitmiştim,marinadan tek tük istavrit alanlar vardı.Buna rağmen açıkda hala çıkıyormuş.
abi bugün haberleştik zaten teknedeydik raporu burada http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=946310#post946310
kıyıdan avlamada balık durumu nedir sizce izmit körfezinde? bugün marinada olta atanlar vardı ama pek balık yoktu.
Sn.Muhammed kardeşim,dostuma özel mesajla cevap yazdım.Almıştır umarım. Herkese bolca rast gelsin,selamlar.
özelde mesaj gelmemiş ismail abi.şimdi baktım.ben de özelden yazayım dedim ama izin vermediler.neyse biraz önce özelden de gönderdim.