Mesajını şimdi gördüm övünç,bugünde tecrübe yapmış oldum. Yalova'dan dönüşte karamürsel marinayan uğradım 3-5 kişi 3-5 istavrit çekmişti,ordan ulaşlı iskeleye gittim orda deneme yaptım lakin denizin dibi çamur kaplanmış 15-20 dk çapari denedim ama sonuç alamadım.Ordanda eve
Bu fırtınanın gececegi yok kaç gündür böyle,yağmur çamur demeden çinekop lüfer denemeleri yapmak lazım Biraz önce cayırköy göletinden geldim 2-3 saat sahte ile turna denemesi yaptım sonuç sıfır,benden başka avlanan yoktu bilginize.
Yap sen yap çino lüfer denemeleri benden habersiz ne oldu bizim turna alaydın benden bi hayır dua sı da öyle gitseydin inş fatihim turnada çinoda birdahaki sefere rast gelsin
vay vay vay deme yahu gittiğimiz avlaklardan mı acaba yoksa gitmediklerimizden mi şifreli gibi oldu bu soru ama idare et
Sandal ile sıkıntı yok bol istavrit çıkıyor .Bir kez sandallı mezgit denedim oda iştahsız olunca az daha açılıp istavrit e devam Kıyıdan başlamadım daha ama bu yakınlarda bir deneme bende düşünüyorum 60 evler hereke yada eskihisar tarafından .
Ooooooo....!!!! Sen sağmısın..!? Hayırsız.... bir kayboldun, tam kaygboldun.... Nerelerdesin sen...? :nono:
Bugün baya bereketli bir gündü.Plajyolu sahilden saat 17.30-20.30 arası yaklaşık 3 kg istavrit yakaladık..
Bereketli avın için tebrikler... inşallah balıklar kıraça değildir, 2-3 gündür gittik kıraça yaptığı için döndükte onun için diyorum, plâj yolunda ne tarafta atıyorsun...!? arıtmanın oradanmı..? anıtın oradanmı...!? Plâj yolundamı oturuyorsun..? aşağıya indiğimde seni tanımak isterim... Devamlı orada olta sallayan peçe dayıyı tanırmısın...? görüşmek dileği ile, Selâmlar...
Teşekkür ederim.Büyükler de geliyor ama kıraça çoğunlukta bu sıralar.Plajyolunda anıtın orda atıyoruz.Peçe dayıyı tanımayan plajyolulu olur mu hiç =) Aramız çok iyidir kendisiyle,yanyana atıyoruz genelde.Kendisinden öğreneceğim çok şeyler var daha =) Aleykümselam görüşmek üzere