Orkun o zaman seni peçe dayıya sorarım o seni tanıyorsa bu der bana... Yarın sabah hava yağmaz rüzgâr olmassa bende istiyorum, kısmet bakalım... belki senide görürüm... Görüşmek üzere Selâmlar...
saat 4 gibi marinadaydım. 4 saatte yarım kilo anca tutabildim. çünkü alıkoyduklarımın 3 katını çok küçük oldukları için denize iade ettim.tabi bu kadar balığı denize atınca alay konusu da oldum. tuttuğum balıkları iki kişiye pay ettim. kıraçadan büyüğü gelmiyor.
SEKAPARK İSTAVRİT RAPORU 27.06.2012 Çarşamba saat 19.00'da sekapark tahta iskelede(Uçurtma Tepesi)hizasındaki saat 21.00'a kadar 26 adet istavrit aldım.Sonra önce boru kurdu sonra tavukla yemli yaptım.2,250 gramlık yoğurt kabını ağzına kadar doldurdum.Bazen ikili bazen tekli gece yemlinin zevki bambaşka.Yalnız gece biraz rüzgarlı biraz kalın giyinmek gerekiyor.Herkese selamlar....AYHAN TÖRE.DERİNCELİ...
Yakında yine gitmeye niyetin varmı haberim olursa bende gelmeye çalışırım... İnşallah o yoğurt kabı miniklerle dolmamışdır... Selâmlar...:thumb:
SEKAPARK İSTAVRİT RAPORU 29.06.2012 Cuma akşamı sekapark tahta iskeleden istavrit için çapari attık.Ama rüzgar ve iskeleye çok yakın dolaşan motorlar ağ attığından dolayı fazla balık alamadık.Aynı anda 3-4 motorlu tekne gece saat 2'ye kadar ağ attı.Ve iskeleye çok yakınlara kadar ağ atıyorlardı.Oradakilere sorduğumda Gırgır tekneleri hariç onlara serbestmiş ama olta balıkçılarını düşünen yok.Olan balığı onlar topladılar.Saat gece 2'de ağlarını toplayıp onlar gittikten sonra biraz balık yaptı.Ama hergün böyla akşam 6-gece 2-3'e kadar tekneler özellikle tahta iskelere yakın ağ atıyorlarmış.Ve kimsede bunlara birşey diyemiyor.Sahil güvenlik falan hiç devriye gezmezmi.İstavritin soyunu kurutacak bu motorlu tekneler.AYHAN TÖRE.DERİNCELİ....
Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler... :thumb: O yakına ağ atan tekneler sadece istavrit için değil daha başka şeyler içinde ağ atıyorlar, bilseydin sende oralara oltanı ulaştırmaya çalışırdın eminim... hihi
O kadarcıkta olsun be Recep usta... Malûm yerin kulağı var...hihi hele balık işinde, duyan bağdattan geliyor....
KİRAZLIYALI İSTAVRİT Kirazlıyalı sahiline yakın zamanda gündüz çapari veya gece yemliye giden varmı balık yapıyormu.Rapor yazarsanız sevinirim...AYHAN TÖRE.DERİNCELİ...
Dün akşam muhabbeti açıldı,tanıdık var orda akşam 7'den sonra güzel yapıyormuş.Akşam da malüm yemli devam ediyormuş.
dün akşam motorla 3 saati 10 liraya çıktım marinadan 3-4 kilo istavritle döndüm. önceki akşam 60 evler iskeledeydim 9-11 arası simli çaparayla 30 parça istavrit aldım. geçen hafta pazar sabah 60 evlerden tiyatronun açığından 5 kilo istavrit, mezgit le döndük. aynı gün akşam yine balıktaydık açıkta ,mezgiti bulamadık 3 kilo istavritle sonlandırdık avı.
Dün arkadaşın sandalıyla körfezda yaptığımız balık avında 2 kişli 6 kg üzeri istavritle nasibimizi aldık, birkaç mezgitte aldık ama mezgitler çok kötü koktuğundan kedilerin işine yaradı...