Selâmünaleyküm... Övünç ne haber..? ne var ne yok..? birkaç gündür sesini soluğunu duyamaz olduk, neler yapıyorsun...? İyisindir umarım... Selâmlar...
Selamun Aleyküm herkese hayırlı akşamlar 1aydır gözükemedim nevar neyok arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşALLAH.
Teşekkürler Övünç kardeşim, bu konuyla ilgili kesin çözüm geliyor zaten Anlaşılan sizin oralarda buz tuttu Şimal cephesi burada Aleyküm selam Uğur, hoşgeldin
Ve Aleykümselâm... Hayırlı akşamlar, 1 aymı ben seni bayadır göremez oldum, bir tarihte birlikte balığa bile gidecektik sözde, ama kısmet olmadı... idk bizler şükür iyiyiz, sende iyisindir inşallah... balığa gidiyormusun..? nerelerde ne var, neyok... Görüşmek dileği ile, Selâmlar.... :thumb:
İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı ========================================================================== Merhaba dostlar, başlıktanda anlaşılacağı gibi İzmit ve çevresi ile ilgili av organizasyonlarını ve muhabbetlerimizi bu alandan kimseye rahatsızlık vermeden yapabiliriz.Daha önce yazdığımız İzmit kıyı raporlarıda kendi işlevine dönmüş olup her türlü tartışmalardanda uzak olmuş olur. Yeni sayfamızın her türlü polemik ve tartışmalardan uzak olması ve hepimize hayırlı olmasını temenni ederim, tüm balık avı sevdalılarına saygı ve sevgilerimle... Arkadaşlar, kıyı raporları haricindeki, muhabbetlerimizi artık buradan yapabiliriz.Kıyıdan balık avcılığı bölümünden girebilirsiniz
Herkes balıkta değil veya istavrit sezonunu mu bekliyor nedir kıyı raporu yok sehir gündemi var sanki Neyse ben yine de kıyı raporu yazayım.Körfez/Yarımca sahilinden hala mezgit çıkmakta tekleme ama ara sıra pisi de çıkıyor şanlı iseniz.Herkese rastgelsin...
selamun aleyküm arkadaşlar pazartesi cemre düşüyor havaya suya toprağa biz balıkçıların kanı birazdaha kaynıyacak herkese rasgele.
abi dolaşmak için öyle bi uğradım 3-4 arası kimse yoktu balık tutmuş. 10 kişi filan deniyordu çok soğuktu ve rüzgar vardı
sevgili arkadaşlar eskihisarda ufak kıraça cıkıyor ama sevindirici haber şuki beyaz 12 numara iğne ve sarı simle çok güzel iri sardalye almaya başladık 8li 9 lu çaparileri doldurmaya başladı buda sevindirici bir haber ama gel görki gırgırlar iki yere ağ atmışlar balığı tamamen toplamışlar her yer ağ ile dolu bu nasıl adalet anlamıyorum ama genede oltalarımız her atışta olmasa bile 3 atıştan birinde doluyor.herkeze rast gele
İzmit macerası yapmak ıstıyorum aslında ama şu trenlerın kaldırılması yuzunden sıkıntı oldu ızmıte gıtmem