İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İçine hangisi yatıyorsa onu alırsın artık, C.tesi bakalım bir iş çıkmazsa, yanıma gelecek bulursam, gözümde yerse gelirim bakarsın...! oruçlu gözüm pek yemiyorda senin anlayacağın... :D Selâmlar... :)

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ramazanda el ayak çekildi baya baya....! ;)

3. adiyez

adiyez

İstavrite devam

Bu aralar sadece istavrit var, akşamları gün batarken az çapari gün batımından sonra ise yemli şamandıralı takımla alınabiliyor. Yem boru kurdu. Karamürsel de eşkina alanlar olduğunu duyduk. Zaman zaman izmarit bütün takımları istila ediyor. Geçen aldığım bir izmarit 25 cm civarı idi.

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba... istavrit yemli şamandralı takımla nerelerden alınabiliyor birde izmarit istilâsı nerede acaba güzel bir haber bu, bayadır izmaritten ses duyulmuyordu çünkü..! mera belirtmek sıkıntılı olursa özelden belirtirseniz sevinirim... :)

5. adiyez

adiyez

Gölcük tarafına gidin, izmaritler orada. deniz akarsu veya göl değil ki mera yeri söylemede sıkıntı olsun.

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Madem sıkıntı yok..! :) Biz gölcük demeyelimde, çünkü gölcükte olta atacak yer yok...! Kavaklı diyelim, kavaklının neresinde...? ;)

7. adiyez

adiyez

kavaklı değil Halıdere. Yalnız 2-3 gündür teknelerin ağ germesinden ötürü sıkıntı var. Denize olta atılan neresi varsa oradan şansını denebilirsin. Zaten Ufak bi yer.

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Gölcük deyince bende öyle yazma durumunda kaldım... :) Halıdereye zaten gitmeyi düşünüyorum, şu bayramı bir atlatalım hele, belki oralarda kaşılaşırız... :) izmarite ne yem kullanıyorsun...!? Teşekkürler... :)

9. adiyez

adiyez

Boru kurdu

10. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

İyi bayramlar.Bayram ziyareti için Gebze'ye geldim.Şuan balık durumu nedir?paylaşımda bulunan olursa çok faydalı olur.Ramazan öncesi Darıcada istavrit tutmuştum.Şimdi durum nedir hiç bilmiyorum.Yine de sabah erken saatte gidip bir şansımı denemek istiyorum.Şmdiden teşekkürler.

11. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Sanırım herkes tatilde.Bu sabah Darıca Dudayev Parkı'na gittim.Çok fazla balıkçı yoktu.Başladım çapari ile at-çek yapmaya saat 6:00 dan 7:30 a kadar denemelerim başarısız oldu.Tek tük istavrit alan vardı.Sıkıntıdan zargan topuyla dememelerim sonucu 40 cm civarında bir zarganı kandırdım ve çok sayıda takip aldım.Bu arada bol miktarda kefal mevcut.Herkese iyibayramlar.

12. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Sanırım herkes tatilde.Bu sabah Darıca Dudayev Parkı'na gittim.Çok fazla balıkçı yoktu.Başladım çapari ile at-çek yapmaya saat 6:00 dan 7:30 a kadar denemelerim başarısız oldu.Tek tük istavrit alan vardı.Sıkıntıdan zargan topuyla dememelerim sonucu 40 cm civarında bir zarganı kandırdım ve çok sayıda takip aldım.Bu arada bol miktarda kefal mevcut.Herkese iyibayramlar.

13. irfan1668

irfan1668 irfan

yaklaşık iki aydır çaparaya çıkmıyordum.Bu akşama doğru içinden bir ses hadi balığa dedi takımları alıp ereğliye gittim.Akşam 17:45 gibiydi.deniz bereketliydi sanırım bayağıdır çıkmadığım için balığa bana cömert davranmıştı.19:30 a kadar yaklaşık 1.5 - 2 kilo kadar istavrit aldım...

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bereketli olsun... :)
    Akşam bende marinadaydım, yemli şeytan oltası ile bir tavalık istavrit aldım, bu akşam yine gitmeye niyetim var, kısmetse... :) Gelmek isteyenleri, beklerim...! :)

15. irfan1668

irfan1668 irfan

sizede afiyet olsun:)

16. SERCAN

SERCAN Sercan

Abi bugün çıkacak mısın bir yerlere?

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bu akşam değilde yarın akşam niyetim var bir değişiklik olmassa, yarın hava yağmurlu diyor, belki daha iyi balık yapar düşüncesindeyim, onun için... :)
    Gelmeyimi düşünüyorsun... ;) Gidersem sende gelirsen görüşürüz... Selâmlar... :)

18. SERCAN

SERCAN Sercan

Tamam abi ben de bu ara gitmeyi düşünüyorum olmazsa haberleşiriz

19. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Tamam oldu yarın buradan haberleşiriz... :)

20. reis4848

reis4848 ceyhun

Favori Kamış:
    daiwa graphite 4.90 lineaeffe 4.50-4.20&3.90 surf carbon okuma salina 4.20 surf carbon okuma spin
    Favori Makine:
    TiCA Talisman TG8000 SHIMANO Stella 20000SW- Stylum Boat 7000 OKUMA POWERLINER PL-865
    En İyi Avı:
    kırlangıç 6750gr