Ulaşlı'dan şimdi döndüm; caminin karşısındaki feribot iskelesi dibinden yaklaşık 1 saat denemelerimden sonuç alamadım. Mendirek çok kalabalıktı; deniz fosforlu şamandıralarla kaplıydı. 1 kişi 600-700 gramlık eşkina almış, onun dışında herhangi bir hareket yoktu. Kayalıklarda güç bela yer buldum ama kayalara iğne yetiştiremeyince pes ettim. Mendireğin içindeki küçük iskele boşalınca oraya geçtim. 1 saat kadar orada olta attım ama nafile. Hiç vuruş alamadım. 3,5 saatin sonunda, bi de yüzbaşılar sahilini deneyeyim dedim, yola çıktım. Uyku bastırınca hadi boşver dedim, doğruca evin yolunu tuttum. Bu da böyle bi cumartesi oldu..
======================================- Güzel raporların için teşekkürler... Mendireğin C.tesi, Pazar, hatta cuma bile böyle kalabalık olması çok normal diğer günler daha sakin olabiliyor... Hayırlısı olsun, Görüşmek üzere Selâmlar...
Arkadaşlar İzmit'de ya da İzmit'e yakın çevre illerde hem turna hem tatlı su levreği(perch) yakalayabileceğimiz neresi vardır acaba? Gölkaypark'da bu türlerin olduğunu duydum ancak pek verimli avlar vermiyor sanırım. Geçenlerde Kaymaz'daydım. Orada balık popülasyonu zaten çok çok düşük. Nereye gitsek bilemedik.
merhabalar ben yarın işnlhh izmite balığa gıdoyorum sana detaylı yazarım , bu arada gölkay park dediğin yer kartepeye çıkarken girişi paralı olan yermiydi ? öle bieşyler duydum ama bilgim yok . Daha önce gittiysen balıklar ve yer olarak bilgi verirsen sevnirim . belkide direk oraya giderim
gölkay park Gölkay park izmit kandıra yolunun İzmit çıkışında bulunan Çayırköy sulama barajında yapılan bir tesis, barajın adı çayırköy barajı ve izmit şehiriçinden çayırköy otobüsleriyle gidebilirsin. bol şans Erhan Babal
Krokisinide çıkarıp verseydin keşke...! Bilmeyen herkes öğrensin...! Yarın balık YOOOOK....! kalmadı banghead deme sakın...
Dün akşamüstü Sekapark'taydım, 1 saat kadar atçek yaptım ama vuruş alamadım. Yanımdaki diğer spinci 2 sarıkanat aldı. Diğer birkaç kişi de çapariyle istavrit aldı. Bugün mesaiden sonra nasipse yine gideyim diyorum 6-6,5 gibi.
Yok abi ben dişli kovalıyorum marinaya da bi türlü gidemedim google maps'ten baktım sekanın yanında görünüyo, oraya da bi gün gideriz inşallah.
Merhabalar,adım Emre forumu uzun zamandır takip ediyorum ama mesaj yazmıyordum ..kocaelide oturuyorum 4-5 senedir zaman buldukca marinadan olsun seka parktan olsun çesitli baliklar yakaladım ..bundan sonrada insallah burdan paylaşımlarım olucak hem tecrübelerimi aktarabilirim hemde daha tecrubeli arkadaşlarla fikir alısverişi yapmak isterim ..herkeze iyi geceler
gönül dostları merhaba istavrit kıyılamaya başladı.at çek ile iri istavritler almaya başladık zargana kendini gösterdi bir arkadaşım 7 adet iri zargana aldı kefal ise cinsi sarı kulak olmak şartı ile bol miktarda ve iri olarak oda kendini gösterdi yakaladığım balık avına gelirsek yaklaşık 3 saat içinde 2 kilo çapari ile istavrit ve sardalye karışık ve bunun yanı sırada 4 adet sarı kulak iri kefal aldım.benim raporum bundan ibaret. cumartesi sabah 5 de tekrar balık avına kaldığımız yerden devam edecem.herkeze bol şanslar rast gele
Fatih selam , geçen hafta dediğim üzere izmitte derbent deresine gitiim turna denedim , ama tek bir vuruş alamadımm bilgine birdaha gitmeyide düşünmüyorum . Bu aralar marinadan iyi kefal alıyorlarmış die duydum üstelik teknelerın arasındam falan bile çekiyolarmış die duydum . Tabi ufak dilenci çocuklara çantayı cuzdanı kaptırmayım derdinden balık tuta bilirsen ,