İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. fishlover

fishlover Deniz

Favori Kamış:
    Shimano Alivio 2.70 Spin
    Favori Makine:
    Shimano ELF C5000
    En İyi Avı:
    Lüfer 1,450 kg
    Sorun sende degil balık yok dostum:(

2. AYHAN TÖRE

AYHAN TÖRE AYHAN TÖRE

Bu günlerde sekaparkta çaparayla istavrite giden varmı?28 nisan pazar akşam 5'ten sonra çocukları da alıp çaparaya gideceğim balık varmı boşuna gitmiş olmayayım.Yorum yazarsanız sevinirim.Hayırlı Pazarlar.DERİNCELİ.AYHAN TÖRE...

3. AYHAN TÖRE

AYHAN TÖRE AYHAN TÖRE

28.04.2013 saat 18.00-20.15 arası sekapark uçurtma tepesi altındaki tahta iskelede belki 20 kişi vardı ama 1 kişi tek istavrit tuttu.Ben de 1 adet sardalya tutabildim.Açıkta sandal ve motorlu bayağı vardı.Demekki balık açıkta ve kıyılaması için daha 15 gün var....DERİNCELİ.AYHAN TÖRE....

4. fishlover

fishlover Deniz

Favori Kamış:
    Shimano Alivio 2.70 Spin
    Favori Makine:
    Shimano ELF C5000
    En İyi Avı:
    Lüfer 1,450 kg
    Sarıkanat-Lufer

Malesef yaklaşık 1,5-2 aydır devam eden sarıkanat neredeyse yok denecek kadar azaldı. Eylule kadar istarvitte devam edecegiz anlaşılan.

5. hasan0641

hasan0641 Hasan

marina iskeleden çıkan eşkinanın maşallahı var.

6. ugursedat

ugursedat sedat

Favori Kamış:
    Balıkçı her kamışı kullanır
    Favori Makine:
    her makina iş yapar
    En İyi Avı:
    2.kg aynalı sazan
    selamun aleyküm arkadaşlar istavrit için 10gün daha bekliyeceğiz galiba.

7. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    eminmisin hasan kardeş

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bir daha bu konuyu açmassan EŞKİNALAR...! lehine güzel bir şey yapmış olursun..! ;)
    Bir zamanlarda çay tabağı kadar sivri burun çıkıyordu, millet ispari dedi..! biz değil dedik..! ama anlatamadık...! şimdi sivri burun falan kalmadı..! :mad: :mad: :mad:

9. hasan0641

hasan0641 Hasan

Erhan abi, ben hangi konunun açılıp neyin açılmayacağını bilemem, şu an yanımda tutanların söylediklerini söylüyorum. Burada avlak, balık saklama muhabbetlerini anlamıyorum zaten. Hayvan küçük bırakın büyüsün diyosanız oraya gidip yakalayıp büyük küçük olduğunu anlamıyorsa "balıkçıyım" diyen benim yapabileceğim bir şey yok o onun takdiridir.:confused:

10. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    Hasan kardeş bir gün çok güzel balık aldığın bir mekanda kendine olta atacak bir delik bile bulamayınca mera saklamanın doğrumu yanlışmı olduğunu anlarsın :)

Burada malesef limitten,balıktan anlamayan o kadar çok insan varki daha önce benzer şeyler yaşandığı için artık kimse kimseye eğer güvenmiyorsa yada bir şekilde tanışıklığı yoksa ayrıntılı bilgi vermez..

Madem marinadan çıkan balıklar henüz ufaklar o zaman kimseye ses etmemek en doğrusu çünkü bu işi bilenide bilmeyeni de insaflısıda insafsızıda bu forumu takip etmekte kendin de söylemişsin zaten..

Sana hayırlı akşamlar kardeş..

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hasan kardeş benim ne demek istediğimi yanlışmı anladın acaba..!? ben şahsına kötü niyetle bir şey yazdığımı sanmıyorum...! benim demek istediğim sadece bu ve benzeri konuların kendimizde saklı kalmasını, istemekti nedenide çünkü dediğin gibi orada bende gördüm küçücük balıklara nasıl el konulduğunu, ve bu nedenle, çok çok emin olmadan kimseye yer belitmenin doğru olmadığı anlatabilmekti, demek sana bile anlatamadım, çünkü benim ne demek istediğimi yanlış anlamışsın, üzgünüm...idk

12. hasan0641

hasan0641 Hasan

Abi, ben size karşı bir tavır falan takınmadım yanlış anlamayın lütfen, daha fazla uzatmamak adına kapatayım ben burada.

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Neyse önemli değil.... ;) Sen ne zamanlar marinada oluyorun , senin olduğun bir zaman geleyimde beraber olta atalım... :D reeling hooked hem tenışmış oluruz...! Selâmlar... :thumb:

14. hasan0641

hasan0641 Hasan

Abi senle buluşamadık bir zaten ama bu ara tatlı suya gideyim diyorum,geçenlerde aldık bişeyler az at çek yapayım diyorum gölkayda. Denizde şansım yaver gitmiyor pek istavritleri yem diye alıp elimiz boş dönüyoruz hep:)

15. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Buluşuruz merak etme... :) İstavrit kıyılamadı, hatta yumurta bile dökemedi zannederim, dişlilerden köşe bucak kaçmaktan... idk kıyıladımı marinada sabahlarız artık, gündüzleride büyük teknalarlede çapari güzel oluyor, denizde senin şansının yaver gitmesi gitmemesi değil, 2 gündür bizim komşunun oğluda sekaya gidyor eli boş dönüyor, dişli keserse diğer balıklarda rahatlayacak sanırım... ;) görüşmek üzere, Selâmlar... :)

16. SERCAN

SERCAN Sercan

Dün akşam Sekaparkta biraz keşif yapayım dedim.

Uçurtma tepesinin altındaki her iki iskele de bomboştu, hiç olta atan yoktu. su durgun olduğu için mi acaba kimse yoktu

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Zannederim orası bayadır dişli yönünden verimsiz olduğundandır, seka parktaki keşiflerinde neler gördün anlatsana biraz, millet neye olta atıyor, kefal alan varmı mesalâ yem olarak iğneye ne takıyorlar.... ;)

18. SERCAN

SERCAN Sercan

Üstad, dediğim gibi, eğer yanlış yere gitmediysem, Seka parkta uçurtma tepesinin önü de dahil olmak üzere bir tane bile olta atana rastlamadım. saat 22.30 civarıydı, deniz çarşaf gibiydi. iskelenin ucunda 2 çocuk bira içiyordu, müzik dinliyordu. etraf ıssızdı. :spy:

Resimde görünen alanda olta atan bir kişi bile yoktu.

19. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    (Ya daha üstad falan olamadık, ;) bize çok uzak o mertebe daha...! bazılarına yakın olsa bile, şimdi iğne bağlamaktan, takım hazırlamaktan bile haberi olmayanlar üstad olabiliyor gerçi ama...! kendilerine üstad denilmesi hoşlarına gidiyor olabilir belki...! hihi bizden uzak olsun..! ben halimden memnununm...;) )

Yanlış yere gitmemişsin, orası seka parkın bir kısmı, az daha ileriki iskelelerde yapabilir.. Selâmlar.... :)

20. SERCAN

SERCAN Sercan

Anladım abi, benim gittiğim yer o iki oval şeklindeki iskele çevresiydi. yalnız iskeleler çok hoşuma gitti, sanki balıkçılar için yapılmış (belki de öyledir).

Bakalım ben de şimdi evden çıkıyorum, yarım saate Ulaşlıda olurum, bu gece orada takılmayı düşünüyorum kısmetse.

Selamlar..