Fırsatını bulsam ben gideceğim ama bir türlü denk getiremedim, övünçten haber varmı bayadır bir sesi çıkmıyorda...! Görüşmek dileği ile...reeling hooked
beyler izmitte olta balıkçılığı yapmak istiyorum su anda at-çek ile hangi balıklarda şansımı denemeliyim yardımcı olurmusunuz?
hayırlı akşamlar herekede gündüz kayıkla işkine alındığını duydum plajyoluda pisi yapıyor diye duyum aldık herkese rasgele.
Değerli hobidaşlar havalar duruldu gibi bundan sonra güzel av raporları bekliyoruz. Pisi, mirmir, levrek , lüfer fark etmez Selam ve sevgilerle.
selamlar herkese.. bende pisi alındığını duydum ondan hariç tek tük lüfer var kıyılarda.. herkese rastgelsin..
ARKADAŞLAR BU GÜN ALMIŞ OLDUĞUM KALKANLARIN RESMİNİ ATICAM KANDIRA -DİKİLİDEN TUTTUK 2 TANE BİRİ İRİ BAYA DİĞERİ BİRAZ UFAK YARIN ATICAM RESİMLERİNİ RASGELE
selamun aleyküm sellerde çok yağan karda afette depremde rabbim muafaza etsin. bazı kendini bilmez arkadaşlar bağırır.nerde bu devlet nerde bu milletdiye. bende soruyorum nerde bu balıklar nerde bu balıkçılar.
Reis tebrikler,böyle raporlar görmek ne güzel,2 hafta sonra pazar günü yanında yer ayır bana da,kesin geliyorum haberin olsun.