Tebrikler kısmetin hep böyle açık olsun, balıkları darıcadanmı yoksa eski hisardanmı aldın..RASTGELE...reeling hooked
tüm sayfa sakinlerine selamlar.. epeydir fırsat bulamadım forumlamaya yoğun bir dönemden geçtim ama artık balık tutma zamanı dün 2 saat kadar fırsat bulup kendimi deniz kenarına attım sonuç çapari ile 0 istavrit 5 adet mezgit onlarıda geri bıraktım zaten.. duyumlarıma göre izmarit yapıyormuş keza bugün yol üzerimde olması sebebiyle balıkta olan bir arkadaşımın yanına uğradım 5 dakika güzel izmaritler almış sabahtan hala avlakta bakalım sonuç ne olacak.. k.mürsele gezmeye gittim az önce geldim kıyıdan 100 metre kadar açıkta 8 10 tane tekne vardı sanırım balık var.. birde kıyıdan yemli kefal alanlar vardı benden haberler bu kadar.. tatlı suda hatrı sayılır turna yok gördüğüm ve duyduğum kadarıyla belki yarın bir deneme yapabilirim akşam üzeri yada belki yem olursa izmarit denerim.. herkese hayırlı kandiller görüşmek üzere..
************************** Sen izmittemiydin...!? Koca kış sesin çıkmayınca başka şehre tayini filân çıktı diye düşünüyordum...! Demek buralardaymışsın...! :cell:
Geçen hafta -26.04.2014 de 10 kişi ile Marına dan sonarlı tekne ile istavrite çıktık,4 saatte toplam 5 balık yakalandı.tekne için 150 tl yi bayıldık, resmen soyulduk gibi hissettik.bizden başka teknelerde de birşey yoktu.yunus vardı belki ondandır.
Selamün Aleyküm Erhan abi naptın nasıl gidiyor ) sınavları verdik,havalar ısındı bir kolaçan edeyim diyorum marina taraflarını sen naptın boş bırakmamışsındır oraları sen ) Uzun zaman oldu konuşamadık kusrumuza bakma
Mesajlarınızı okurken kızımın teşvikiyle saat 13,30 da kendimizi deniz kenarında bulduk.10-15 kez rapala denemelerimin sonuçsuz kalmasıyla, çapari denedim.Daha ilk atışımda çaparide 3 lü iri istavriti çekince sezonun ilk balıklarını tutmuş olduk.15,30 a kadar 2 kilo kadar balık tutarak avımızı sonlandırdık, ailecek sezonu keyifli bir av günüyle açtık, herkese keyifli avlar diliyorum,rastgele....
************************************ Ben hep forumdayım, her ne kadar biraz çaptan düşsekte... Sonarlı tekneyse 4 saate 10 kişi ortalama 30 kg balık tutmanız gerekirdi, çünkü normal tekneyle gidenler bile en az 2-3 kg balık alıyorlar, Tekne sahibi size deniz havası aldırmak istemiş sanki...! Tekne sahibi kimdi...? SALİH REİS olabilirmi...? biz onunla her çıktığımızda en az 3 kg balık alıyorduk, bir gün anlaşalımda 17 mayıstan sonra hep bereber avlanalım, bahane ile bir araya gelmiş oluruz... 17 Mayısta Cumartesi saat 15.00'te müsiad sosyal tesisilerinde benim oğlumun nikâhı var, bir yere kıpırdayamıyorum, , beklerim... Selâmlar...
************************************ Ve Aleyküm selâm.. Hiç iyi gitmiyor, oturuyorum, sen bir kolaçan et bakalım... Bizede haber verirsin, baktım baktım... cyrr hihi Marinadan büyük tekneler verimliyse oradan açılır avlanırız olmazsa Tabi, 17 Mayıstan sonra, 17 Mayısta Cumartesi saat 15.00'te müsiad sosyal tesisilerinde benim oğlumun nikâhı var, beklerim Selâmlar...
********************************************* Farkındaysan ben sana sitem ettim, herkeze değil... Malum, Sitem sevgiden dogar der şarkıda bile... İnsan sevdiği halıyı yerden yere vururmuş, der ata sözünde ne kadar doğru bilemiyorum ama... idk Sence Yanlışmı yaptım acaba...? ne dersin...? 17 Mayısta Cumartesi saat 15.00'te müsiad sosyal tesisilerinde benim oğlumun nikâhı var, beklerim Selâmlar...